XXI wiek, a wf obowiązkowy na studiach xD C--j, że chodzę na siłkę i gram regularnie w piłkę, ale będę musiał jeszcze zaliczać obowiązkowe gównozajęcia xD Normalnie las #studbaza #studia
@Miszorek: wykop w formie. Zapisałeś się na studia i coś ci się nie podoba?
TY ROSZCZENIOWY GÓWNIARZYI, NIE WIEDZIAŁEŚ ŻE STUDIA WIĄŻĄ SIĘ Z IDIOTYCZNYMI ZAJĘCIAMI WFU, KOLEJKAMI W DZIEKANACIE I WYKŁADOWCAMI Z POPRZEDNIEJ EPOKI? JA JUŻ STUDIUJĘ DZIEWIĄTY ROK I NIE NARZEKAM.
Kiedyś pożaliłem się na wykopie na konieczność wypełniania obiegówki, żeby móc wyciągnąć swoje papiery (które w myśl prawa są moje i uczelnia powinna je wydać bez gadania,
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: ja p------e, lecz się człowieku XD studiowałem w UK i nikt by nawet nie wpadł na to by dorosłym ludziom kazać chodzić na jakiś WF, normalne podejście
@martwa_religia xDDDDDDD której z tych rzeczy nauczę się na wf? Na siłce ogarnąłem już podciąganie, upadanie i skoczność grając na bramce, salta z-----ć nie umiem, ale obstawiam, że 95% osób tutaj i 95% osób z którymi przyjdzie mi ćwiczyć na wf też nie potrafi, a do tego nie ogarnia żadnej z tych rzeczy, które wymieniłeś. Powiem więcej, po 3 semestrach wf pewnie dalej nie będą ogarniać. Sprowadzanie gry w piłkę do
@Miszorek: to k---a dopłacić na zajęcia i chodź sobie na tenisa, squasha czy zalicz to jednym wyjazdem na narty. Albo nie, jęcz jak buła w internetach. ¯\_(ツ)_/¯
@Miszorek: a było tak, myslalem, ze juz zrezygnowano z tego, najgorzej jak trzeba dojezdzac gdzies daleko a np w miedzyzajeciach jest WF XDD , ale mozna łatwo papierek sobie ogarnac na nie uczestniczenie w takich zajeciach.
@Kashankovsky: zawsze kisne z takich lamusow. Wielki sportowiec, a na boisku pierwszy kontuzjowany ( ͡°͜ʖ͡°) jak Ty cwiczysz na silowni jak Ci odpryslo xD
@Unik4t: Pewnie skończy się na AZS w nożną faktycznie, tylko dlaczego miałbym nie krzyczeć w internecie? Dużo ludzi to poruszyło, powstała duża dyskusja, ale najlepiej siedzieć cicho i nie zwracać uwagi na takie sytuacje ¯\_(ツ)_/¯ Od tego jest w jakimś stopniu ten vipok.ru
@playerUnknows: Znasz taką pozycję na boisku jak bramkarz?xD Wiesz że często trzeba rzucić się w nogi przeciwnika aby obronić?xD Zapytaj się Petra Cecha jakim cudem miał wstrząs mózgu skoro taki z niego kozak xD Albo jakim cudem Djibrill Cisse miał złamany piszczel w dwóch miejscach ( ͡º͜ʖ͡º)
#studbaza #studia
TY ROSZCZENIOWY GÓWNIARZYI, NIE WIEDZIAŁEŚ ŻE STUDIA WIĄŻĄ SIĘ Z IDIOTYCZNYMI ZAJĘCIAMI WFU, KOLEJKAMI W DZIEKANACIE I WYKŁADOWCAMI Z POPRZEDNIEJ EPOKI? JA JUŻ STUDIUJĘ DZIEWIĄTY ROK I NIE NARZEKAM.
Kiedyś pożaliłem się na wykopie na konieczność wypełniania obiegówki, żeby móc wyciągnąć swoje papiery (które w myśl prawa są moje i uczelnia powinna je wydać bez gadania,
Komentarz usunięty przez moderatora