Ale imba xD Jadę PKSem do mojego miasteczka i nagle ktoś wymiotuje. Na podłogę oraz do pojemnika na śmieci. Zaczyna śmierdzieć jakby szambo wywaliło. Ludzie krzyczą oburzeni by kierowca stanął. Wymiotuje ktoś o ciemnej karnacji,mysle ze Turek. Kierowca prosi by posprzątał a ten udaje głupa i mówi "KEBAB NOT GOOD KEBAB". I nie chce sprzątać. Ludzie wkurzeni,słyszę teksty w stylu : SPRZĄTAJ, U NIEGO W KRAJU TO SRAJĄ NA PODŁOGI,CLEAN IT. Trzymałem powagę ale jak jakas pani krzyknela po niemiecku "schnella schnella" to padłem xD Kontrargumenty obcokrajowca: " kebab hurt stomach my polish bad sorry dont understand". Nagle jakiś Seba krzyczy ZE ZARAZ GO K---A WYSADZI Z AUTOBUSU. Kierowca podszedł z papierem i każe sprzątac,ludzie skandują,no czułem sie jak teatrze na sztuce. Jak w koloselum nawet. Jak w sredniowieczu na publicznej egzekucji. Presja grupy zadziałala, pan Turek posprzatal i nawet powiedzial do kierowcy "nie krzyczy tak na mnie okej?". Widze,że stres (i a-----l) podnoszą mozliwosci longwistyczne.
Teraz zapadla cisza,którą przerwało tylko ciche "psss" w postaci otwarcia piwa przez Sebe. Nalezy mu w sumie. Jego twardy głos tak naprawde wymusił sprzątanie. Nazwalem go Sebastian Odważny z rodu Harnaś.
Mam tez filmik z zajścia Udanego weekendu wszystkim. Jak bedzie 100plusow to wrzucam film.
Typowe sfrustrowane januszograżyny, którym wreszcie przydarzyła się okazja, żeby się na kimś wyżyć z przekonaniem o swojej słuszności. Zwymiotowanie to sytuacja losowa, która mogła się przytrafić każdemu, typ zaczął sprzątać a ci jeszcze go obrzucają gównem i przeklinają, "no sprzątaj sprzątaj" i pojawiły się nawet groźby przemocy. Tak to jest jak ktoś jest przegranym cebularzem który nic nie ma i nic nie może.
@Heninger: tak? to pokaż mi filmik na którym jakiś polak puścił pawia w autobusie, restauracji czy kościele i ksiądz z ambony kazał mu po sobie sprzątać
@rezyserzycia: Beka, ale z Polaków. Na codzień nawet polskie księżniczki szczają na podłogę w samolocie, śmiecą, robią straszny syf, trują środowisko, śmierdzą. Ale nagle Polak staje się wzorem czystości i estetyki, kiedy ma okazję poczuć się lepszym od obcokrajowca :D
@bolo1: ja też byłem i ludzie nawet pytali się (polaka) czy wszystko w porządku, a takie zmuszanie do sprzątania po sobie gdy ktoś się źle czuje to jest szczyt znieczulicy, jakby to była polka to by jej jeszcze ubera na swój koszt ktoś by zamówił
@GrzegorzJestem zupełnie źle odczytałes i zrozumiałeś to co napisałem ale szybko wszedłem na twój profil i widzę że totalnie nie ma celu ci tego nawet tłumaczyć. "J----a ostojo spokoju"
@InsuowanaInsynuacja to kierowca miałby pełne prawo wezwać policję, która sporzadzilaby notatkę, a właściciel autobusu na drodze cywilnej wytoczyć proces o zwrot za fakturę za sprzątanie i utracony dochód za przestój autobusu
Na podłogę oraz do pojemnika na śmieci. Zaczyna śmierdzieć jakby szambo wywaliło. Ludzie krzyczą oburzeni by kierowca stanął. Wymiotuje ktoś o ciemnej karnacji,mysle ze Turek. Kierowca prosi by posprzątał a ten udaje głupa i mówi "KEBAB NOT GOOD KEBAB". I nie chce sprzątać. Ludzie wkurzeni,słyszę teksty w stylu : SPRZĄTAJ, U NIEGO W KRAJU TO SRAJĄ NA PODŁOGI,CLEAN IT.
Trzymałem powagę ale jak jakas pani krzyknela po niemiecku "schnella schnella" to padłem xD
Kontrargumenty obcokrajowca: " kebab hurt stomach my polish bad sorry dont understand". Nagle jakiś Seba krzyczy ZE ZARAZ GO K---A WYSADZI Z AUTOBUSU. Kierowca podszedł z papierem i każe sprzątac,ludzie skandują,no czułem sie jak teatrze na sztuce. Jak w koloselum nawet. Jak w sredniowieczu na publicznej egzekucji. Presja grupy zadziałala, pan Turek posprzatal i nawet powiedzial do kierowcy "nie krzyczy tak na mnie okej?". Widze,że stres (i a-----l) podnoszą mozliwosci longwistyczne.
Teraz zapadla cisza,którą przerwało tylko ciche "psss" w postaci otwarcia piwa przez Sebe. Nalezy mu w sumie. Jego twardy głos tak naprawde wymusił sprzątanie.
Nazwalem go Sebastian Odważny z rodu Harnaś.
Mam tez filmik z zajścia
Udanego weekendu wszystkim.
Jak bedzie 100plusow to wrzucam film.
#truestory #heheszki
Komentarz usunięty przez moderatora
Na codzień nawet polskie księżniczki szczają na podłogę w samolocie, śmiecą, robią straszny syf, trują środowisko, śmierdzą. Ale nagle Polak staje się wzorem czystości i estetyki, kiedy ma okazję poczuć się lepszym od obcokrajowca :D
Komentarz usunięty przez moderatora
@rezyserzycia: Gdy chcesz dać plusa a op okazuje się żebrakiem. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A teraz przeproś ładnie Pana OPa... ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@Akos: XDDDD