Wpis z mikrobloga

Ale imba xD Jadę PKSem do mojego miasteczka i nagle ktoś wymiotuje.
Na podłogę oraz do pojemnika na śmieci. Zaczyna śmierdzieć jakby szambo wywaliło. Ludzie krzyczą oburzeni by kierowca stanął. Wymiotuje ktoś o ciemnej karnacji,mysle ze Turek. Kierowca prosi by posprzątał a ten udaje głupa i mówi "KEBAB NOT GOOD KEBAB". I nie chce sprzątać. Ludzie wkurzeni,słyszę teksty w stylu : SPRZĄTAJ, U NIEGO W KRAJU TO SRAJĄ NA PODŁOGI,CLEAN IT.
Trzymałem powagę ale jak jakas pani krzyknela po niemiecku "schnella schnella" to padłem xD
Kontrargumenty obcokrajowca: " kebab hurt stomach my polish bad sorry dont understand". Nagle jakiś Seba krzyczy ZE ZARAZ GO K---A WYSADZI Z AUTOBUSU. Kierowca podszedł z papierem i każe sprzątac,ludzie skandują,no czułem sie jak teatrze na sztuce. Jak w koloselum nawet. Jak w sredniowieczu na publicznej egzekucji. Presja grupy zadziałala, pan Turek posprzatal i nawet powiedzial do kierowcy "nie krzyczy tak na mnie okej?". Widze,że stres (i a-----l) podnoszą mozliwosci longwistyczne.

Teraz zapadla cisza,którą przerwało tylko ciche "psss" w postaci otwarcia piwa przez Sebe. Nalezy mu w sumie. Jego twardy głos tak naprawde wymusił sprzątanie.
Nazwalem go Sebastian Odważny z rodu Harnaś.

Mam tez filmik z zajścia
Udanego weekendu wszystkim.
Jak bedzie 100plusow to wrzucam film.

#truestory #heheszki
r.....a - Ale imba xD Jadę PKSem do mojego miasteczka i nagle ktoś wymiotuje. 
Na po...

źródło: comment_NrroXaRitTtjvDoAo8pTbF4dNg4KAlUY.jpg

Pobierz
  • 181
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Koleś się zrzygał w autobusie i ludzie do niego z ryjem że ma sprzątać i tak czytam te komentarze i zastanawiam się czy to tylko ja mam takie dziwne uczucie że jakoś nie tak to powinno wyglądać? Nie zrozumcie mnie źle, jak jakiś żul się zbełta to jestem zdania że powinno się go na butach wysadzić. Ale jak ja stawiam się w sytuacji że jadę do pracy, nagle źle sie czuje robi
  • Odpowiedz
@slavoy: coś ci się pomyliło, średniowiecze nie było takie tragiczne pod względem higieny, poczytaj sobie o Francuzach i o dworzanach srajacych na dywany w Wersalu
  • Odpowiedz
Boże, co za polskie zwierzęta, wykorzystają każdą okazję żeby podleczyć swoje polaczkowe ego na drugim człowieku xD I jeszcze wykopki które myślą, że jak typ rozetrze rzygi chusteczkami to magicznie w środku przestanie j---ć i będzie czysto xDDD W cywilizowanych krajach jest tak, że wiadomo, że z komunikacji miejskiej korzystają różni ludzie którzy statystycznie od czasu do czasu się w niej zesrają, zrzygają, podetną sobie żyły, a nawet i urodzą małego żołnierzyka
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@gg_allin_na_prezydenta: podobnie jak Holendrzy, którzy tylko udają gościnnych, a tak naprawdę są naziolami.

Wiele narodów tak ma. Kompleksy na punkcie polskości to jakieś tworzenie równoległej rzeczywistości - coś jak artykuły na Wp czy gazeta.pl, które wiecznie pokazują jak go w Pl jest źle i beznadziejnie. A tak naprawdę jest tu tyle samo ksenofobii itp. co gdzie indziej..To że jesteśmy homogenicznym społeczeństwem nie wynika z jakiejś wzmożonej niechęci Polaków do obcych.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@gg_allin_na_prezydenta: nie mówię o to Tobie - przepraszam jeśli tak to odebrałeś. Chodziło mi o ogół i tę nagonkę prasy lewicującej. Wiecznie na coś narzekają - a to na korki, a to na parawany na plaży itd. Ciekawy tylko po co w takim razie pchają się nad polskie morze. I tak dalej. Przykładow można mnożyć.

http://www.plotek.pl/plotek/7,78649,20388383,agata-mlynarska-nad-baltykiem-ostro-o-wczasowiczach-panstwo.html

A najlepsze, że takie narzekanie jest właśnie najbardziej cebulackie! Wszyscy dookoła przeszkadzają takiej przykładowej
  • Odpowiedz