Aktywne Wpisy
LateBloomer_ +8
Wydałem dzisiaj 800 zł na onlyfansie

Eh i znowu robić na tego złodzieja komendanta
źródło: image_picker_0E672B59-92E8-48CE-80F1-8F7E8AE8AD1F-35163-0000284979E99386
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: image_picker_0E672B59-92E8-48CE-80F1-8F7E8AE8AD1F-35163-0000284979E99386
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#programowanie #programista15k #java
To kłamstwo. Współpraca z firmami polega tylko na wysłaniu CV. Ludzi po szkołach programowania jest na rynku za duzo i z pierwszą pracą może być
Nie, nie opłaca się żadnych bootcampow. Nie, programowania się nie nauczysz w 3 miesiące. Nie, nie dostaniesz pracy po bootcampie. Tak, nauczysz się języka, ale nie nauczysz się myśleć.
Z programowaniem miałem do czynienia na studiach, sam się też trochę tym pobawiłem (głównie AVR, Arduino), z resztą w obecnej pracy też się czasem zdarza program stworzyć - chociaż tu głównie graficzne języki jak SFC. Nie jest dla mnie problemem samo nauczenie się języka, bo kursów na np. Udemy jest
@Krzychu-M: Następny. Jezu drogi, dlaczego szkoły programowania tak wyprały wam mózgi.
NIE MA zapotrzebowania na juniorów. Po prostu nie ma. Nikt nie umrze, nie straci projektu jak nie zatrudni się juniora. Wejdź na portale z pracą. Widzisz ile jest pracy dla juniorów? No właśnie.
Po co te nerwy? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Gdyby wyprały, to nie byłoby w ogóle tego pytania, tylko pokornie wpłaciłbym
Dla pieniędzy też, ale przede wszystkim po to, żeby robić to, co mi sprawia przyjemność ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Razi91: To chyba dobrze, że nie biorą każdego jak leci? Przynajmniej nie daja złudnych nadziei osobom które się do tego nie nadają.
*ot tak