Aktywne Wpisy
wykop +20
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
fhgd +99
oddajmy wszystko w ręce korporacji, co złego może się stać?
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
Mircy jak nie byc toksyczna? Otoz mam bol d--y o kolezanke niebieskiego. W mojej glowie milion scenariuszy, ze mnie zdradza/zostawia dla niej. Ja tez mam kolegow, mam zajecia itd.,ale mnie doslownie te mysli sledza, sa natretne. Ogolnie zachowuje to dla siebie, nie robie inb, ale boje sie, ze mi padnie na mozg kiedys... :/
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
@AnonimoweMirkoWyznania: Tu lejt maj friend
@AnonimoweMirkoWyznania: obawiam się, że to właśnie się stało XD
Pozdrawiam,
KinderCzekolada
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: tak jak już ktoś napisał wcześniej: porozmawiaj szczerze z chłopakiem, powiedz mu o swoich obawach, podkreśl, że zdajesz
@Jestemsobiemalymis: tak
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
Nie posiadam, niebieski mi starczy ( ͡º ͜ʖ͡º) mam za to sporo koleżanek
Nie, nie zapoznał nigdy żadnej damskiej bff, a także nie ma potrzeby posiadania grona koleżanek.
Czyli jak u mnie.