@EkspertPKO: czy macie już powiadomienia push o przelewach przychodzących i wychodzących oraz transakcjach kartą w swojej aplikacji IKO? Mówię o aplikacji na iOS
@kuta_senator, tak :) w systemie iOS (IKO > Menu > Ustawienia > Powiadomienia o zdarzeniach) można uruchomić bezpłatne powiadomienia push o zdarzeniach dotyczących m. in. kont, kart i kredytów.
@EkspertPKO: U mnie nie ma tej pozycji w menu. Wczoraj kolega pokazywal mi na Windows Phone i pozycja ta znajdowala sie pod pozycja Ustawienia Blik. Nigdzie w opcjach ani w serwisie www nie widze, jak powiadomienia push mozna aktywowac. Dostaje jedynie o przelewie na telefon, ale interesuje mnie informacja na temat kazdej transakcji. Teraz mam powiadomienia sms platne, tylko dlatego, ze nie mam tej opcji
@EkspertPKO: Byłem na tej stronie nim tutaj napisałem. Jak pisałem wyżej, nie mam w ustawieniach pozycji Powiadomienia o zdarzeniach. Na zakładce Powiadomienia, jak klikne te trzy kropki, nie mam pozycji Ustawienia zdarzeń.
@EkspertPKO: W zakładce Ustawienia mam takie pozycje, jak na załączonym screenie. Nigdzie tam nie mam pozycji Powiadomienia o zdarzeniach. Już sięzaczynam zastanawiać, czy ten featurze jest dostepny na androidzie. Na stronie nic o tym wspomniane nie jest. Na windows phone działa, do iphona nie mam teraz dostępu by sprawdzić.
@lkurylo, tak jak pisaliśmy obecnie powiadomienia push są dostępne dla użytkowników systemów iOS oraz Windows Phone. Pracujemy jeszcze nad tym rozwiązaniem dla Androida.
@EkspertPKO: jak wyżej @Ritycho napisał, zrobiłem aktualizację i właczyłem notyfikacje push. Teraz jednak za każdym razem, jak chce wejsć na zakładkę Powiadomienia o zdarzeniach, to dostaję komunikat błędu: Operacja nie powiodła się. Notyfikacje dla UM są wyłączone.
@EkspertPKO: Przeinstalowałem i błąd ten się juz nie pojawił, ale płacąc dzisiaj rano kartą, powiadomienie o transakcji nie przyszło. Wszsytko co dało się włączyć na zakładce Powiadomienia o zdarzeniach włączyłem.
#pkobp #ipko #iko
źródło: comment_CCgIIDuQlpJJhasQxB0kGCY1Z4WSdFES.jpg
Pobierzźródło: comment_VBnWx0n0P7Herv29LF0YpzRCxa5i7zRy.jpg
PobierzJuż sięzaczynam zastanawiać, czy ten featurze jest dostepny na androidzie. Na stronie nic o tym wspomniane nie jest. Na windows phone działa, do iphona nie mam teraz dostępu by sprawdzić.
źródło: comment_OK5R7J4wT9R0rEvWoSLmO3pjWL2xFbAI.jpg
Pobierz