Wpis z mikrobloga

• 1
Jak w aplikacji IKO wlaczyc powiadomienia push? W menu ustawienia nie mam czegoś takiego jak powiadomienia o zdarzeniach :/
#pkobp #ipko #iko
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@EkspertPKO: U mnie nie ma tej pozycji w menu. Wczoraj kolega pokazywal mi na Windows Phone i pozycja ta znajdowala sie pod pozycja Ustawienia Blik. Nigdzie w opcjach ani w serwisie www nie widze, jak powiadomienia push mozna aktywowac. Dostaje jedynie o przelewie na telefon, ale interesuje mnie informacja na temat kazdej transakcji. Teraz mam powiadomienia sms platne, tylko dlatego, ze nie mam tej opcji
lkurylo - @EkspertPKO: U mnie nie ma tej pozycji w menu. Wczoraj kolega pokazywal mi ...

źródło: comment_CCgIIDuQlpJJhasQxB0kGCY1Z4WSdFES.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@EkspertPKO: jak wyżej @Ritycho napisał, zrobiłem aktualizację i właczyłem notyfikacje push. Teraz jednak za każdym razem, jak chce wejsć na zakładkę Powiadomienia o zdarzeniach, to dostaję komunikat błędu: Operacja nie powiodła się. Notyfikacje dla UM są wyłączone.
  • Odpowiedz
@EkspertPKO: Przeinstalowałem i błąd ten się juz nie pojawił, ale płacąc dzisiaj rano kartą, powiadomienie o transakcji nie przyszło. Wszsytko co dało się włączyć na zakładce Powiadomienia o zdarzeniach włączyłem.
  • Odpowiedz