Aktywne Wpisy

Brody co prawda nie mam, ale znajomy namówił mnie żebym poszedł kiedyś do barbera zamiast do mojej fryzjerki. No to przeklikałem paru popularnych w okolicy, i pytam was, czy komuś przypadkiem sufit na łeb nie spadł? X D 100 złotych za najzwyklejsze strzyżenie, to już nie jest strzyżenie włosów tylko golenie frajerów, tak wiem Pan Pciembiorca ma koszty, ta sama sytuacja co w gastro xD
#pieniadze #zalesie #
#pieniadze #zalesie #
źródło: baobao
Pobierz
b_oski +121
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Kolejnym przykładem jest #weszlo ,które jeszcze kilka lat temu było dosyć obiektywne, bo jechali po wszystkich i po wszystkim jak po burej suce, tak teraz Stanowski sam stał się elementem tej całej układanki. Nie jest to tajemnicą, że z Leśnodorskim są dobrymi kumplami, Leśny sponsoruje mu radio itp, więc teraz Stano n--------a po kilka artykułów dziennie na Legię Mioduskiego wróżąc jej bankructwo
Skończyły się czasy, gdy dziennikarze byli biernymi obserwatorami wydarzeń, którzy w jasny i rzetelny sposób przedstawiają odbiorcom fakty. Teraz każdy jest czyimś kumplem, każdy za kimś stoi i działa na czyjeś zlecenie, a wszyscy i tak ostatecznie są pod butem Bońka. Tajemnicą poliszynela jest to, że kadrowicze w Rosji chlali jak p------i, że drużyna w ogóle za sobą nie przepadała i nie była zgrana. W Niemczech takie rzeczy wyszłyby od razu, ostatnio Loew 2 godziny spowiadał się i omawiał przyczyny porażki Niemców na Mundialu, a tutaj każdy będzie wmawiał, że Nawałka zajebiście ich przygotował, dali z siebie wszystkiego itd. Szkoda k---a gadać.
#pilkanozna #weszlofm #reprezentacja #legia
@Rainmaker97: co? jakieś źródło?
@Rainmaker97: Bzdura. Odwołując się do wspomnianego przez Ciebie Stanowskiego - pierwszy, który twierdził, że turysta Peszko na Mundialu to żart trenera.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Nigdy.nie było takich czasów
@Rainmaker97: Masz jakieś tajne informacje albo dowody że tak jest?
Poza tym, śmieszne to jest jak kibice legii strasznie drą mordę jak powie się parę gorzkich słów na temat ich klubu. I szukają tanich sensacji i cech "antywarszawyzmu" czy "antylegionizmu" na każdym kroku.
@Rainmaker97: Legia przeżywa swój najgorszy okres od czasów ITI i zalicza glebę za glebą i to tak każdą z 11 piętra, dziwisz się że o niej piszą? Legia to byl jedyny poważny klub w Polsce i jej upadek to po prostu sensacja. Za Lesnodorskiego po Legii nie jechali niby?
@Rainmaker97: no jednak to rozumiesz.
@Kismeth nie no bez przesady XD