Aktywne Wpisy

Ryksa +15
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

kieubasa +138

Całkiem realne i łatwe do wprowadzenia postulaty po których w ciągu 10 lat #ekstraklasa będzie miała minimum dwa zespoły grające w LM, a Polska liga bedzie w top10 na świecie z widokami na top6. Zgoła odmienny punkt widzenia od januszów futbolu typu Stanowski z Weszło.
Wszystkie moje rady będą będą potwierdzone statystykami oraz twardymi danymi. Zero ściemy z palca.
Na plusy i poklask nie licze, mam nadzieje że moje opracowanie trafi wyżej i ktoś z osób decyzyjnych w polskiej piłce weźmie je sobie do serca ( ͡º ͜ʖ͡º)
#ekstraklasa #pierwszaligastylzycia
Nie, ja po pijaku się nie wypowiadam publicznie
To z pewnoscia ( ͡º ͜ʖ͡º)
Poprawione, mały błąd.
@pwone
Właśnie wszystko będzie oparte o zalożenie że polskie kluby pieniędzy nie mają, a przyjście bogatego sponsora wykluczam.
To jest plan B jak plan A nie wypali ( ͡º ͜ʖ͡º)