Wpis z mikrobloga

@sebool12: Wychodzi na to, że masz MIUI Polska, a nie Global i jest to trochę bardziej skomplikowane do zrobienia, w tym przypadku masz dwie opcje, ale spakować te apki do folderu, którego nie używasz albo jako że jestem IT xD Zrobić format. Nie jest to o tyle straszne na Xiaomi o ile masz konto MiCloud i tam skopiowane kontakty i SMS'y, reszta to kwestia ściągnięcia aplikacji + logowanie na nich.
  • Odpowiedz
@sebool12: Ewentualnie jeszcze możesz poszukać zakładki uprawnienia i w nich poszukać zdublowanych aplikacji, następnie zabrać im uprawnienia i spróbować je usunąć z pulpitu do kosza, jeszcze coś w ten deseń znalazłem na miui forum bo dziwny masz przypadek
  • Odpowiedz
@sebool12 co do danych to nie trzymam ich na tym cloudzie po prostu na kompie mam kopię swoją :D to w twoim przypadku jeśli Ci tak bardzo przeszkadzają te klony pozostaje format tak mi się przynajmniej wydaje
  • Odpowiedz
@sebool12 Widziałem na forum miui polska, że ludzie narzekali na to samo przy wcześniejszych wersjach i wygląda na to, że nadal tego nie wyeliminowali. Poczytaj bo kojarzę, że ktoś tam pisał jak rozwiązać ten problem, ewentualnie wróć do poprzedniej wersji
  • Odpowiedz