Aktywne Wpisy

roberto07 +149
No to 5 lat po operacji mam nawrót dyskopati l5s1 i pewnie czeka mnie ponowna operacja.
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
źródło: image
Pobierz
ciekawskie_jajo +211
źródło: 1000010602
Pobierz

#kryptowaluty
Uwaga: Fork Bitcoin do Bitcoin Zero czyli do ( BZX ) odbędzie się dokładnie w bloku BITCOIN o numerze: 539360
Aktualny numer bloku znajdziecie tutaj: https://www.blockchain.com/explorer ( gdy to piszę mamy blok 539222 na BTC )
Wymiana będzie w stosunku 1:1 czyli np za 1 BTC o trzymamy 1 Bitcoin Zero z funkcją anonimowości i funkcją masternode
Np masz 0,0025 BTC to otrzymasz 0,0025 BZX
BZX będzie od razu po forku notowane na giełdach Livecoin, oraz na Tureckiej Sistemkoin
Wymagane do #masternode liczba Bitocin Zero to 10000 Bitcoin Zero
Aby skorzystać z fork Bitcoin musisz posiadać klucz prywatny do swojego adresu BTC