@Keczup27: no to wysyłka za pobraniem :) Ja wiele razy kupowałem z przedpłatą, sprzedawałem z przedpłatą, ale jeśli w grę wchodzą wyższe kwoty, zawsze kupuję za pobraniem.
@noelo_cohelo: nie, swoja droga moze ten przelew cofnac jakos? zawsze ludzie zamawiali ode mnie za pobraniem, a ta sie uparła na przelew, troche podejrzane
@Keczup27: jak czytam mirko, tak mam wrażenie, że korzystam z alternatywnej wersji olx, bo zawsze jest pełna kulturka. Jeden jedyny raz trafiłem na przejaw chamstwa ze strony sprzedającego, gdy zapytałem jaką trudność sprawia pójście na pocztę i wysłanie za pobraniem, to zostałem nazwany "dzieciakiem, który płacze, gdy nie dostaje, czego chce". Po tonie naszej konwersacji jestem przekonany, że widziałem znacznie więcej wiosen, niż ów sprzedający ( ͡°͜ʖ
@Piechotek ja w Inteligo mogę (do czasu sesji Elixir), nie wiem jak w innych bankach. jak masz potwierdzenie to już raczej nie cofnie. ja jej się nie dziwię, tak wygodniej. ufa Ci, nie s------l tego ( ͡º͜ʖ͡º)
@Piechotek tak, wtedy nie cofnie :D kobieta ufa ludziom (szanuję) a Ty podstęp wietrzysz :D a ile to kasy? jak pisałam Allegro rozwiązuje takie problemy
źródło: comment_mP5bFkchjk6PUNjAm76HPpdqGurGP01j.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@balatka: totalnie nie rozumiem, jak wysyłka to czemu nie Allegro? tam nie ma takich problemów
źródło: comment_AZdL9Wt3aHGQ0ReSWGJBji4RlYx2sqej.jpg
PobierzPo tonie naszej konwersacji jestem przekonany, że widziałem znacznie więcej wiosen, niż ów sprzedający ( ͡° ͜ʖ