Aktywne Wpisy
Mirki #chwalesie po 25 latach palenia mam 24h bez fajek. Ja wiem że je#ac palaczy śmierdzieli ale trzymajcie kciuki za moją wytrwałość.

SynMichaua +82
Leżę jeszcze w łóżku i czekam aż wszyscy wstaną żeby razem z żoną i dzieciakami zjeść śniadani, później pokażę dzieciakom Hirołsy i będę grał do obiadu, wczoraj instalowałem na czysto Windowsa tylko po to.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
źródło: IMG_3611
Pobierz

#sharpobjects #seriale #kino
źródło: comment_2OSkcWL0osjk4iuYnp4i3BJmws0lZNVC.jpg
PobierzBardzo podoba mi się to, że HBO nie zmienia się, nie robi seriali pod algorytm jak Netflix i nie produkuje średniaków (brak ostatnio jakiegokolwiek wartościowego serialu), tylko robi
Wkurza mnie to, że Netflix kasuje np. Seven Seconds po pierwszym sezonie, a to
Mala poprawka, Opowiesc Podrecznej to serial Hulu nie MGM. MGM tylko produkuje na zlecenie Hulu, jesli platforma nie zamowi kolejnego sezonu to anuluja.
Podobny przyklad byl z SGU (produkowalo MGM dla Syfy).
Ludzie mocno skrzywdzili ten serial porównując go do Legionu. I już w mojej podświadomości ten serial miał jakieś chore wygórowane wymagania. A to jak porównać Led Zeppelin do hipsterskiego brzdąkania na gitarce. Ale tak, ciepły, przyjemny i wartościowy. W październiku spędziłam na Netflixie tyle czasu co nigdy. Skondensowali wysiłki na ostatnie 3 miesiące po 9 nędzy.
Dla mnie Maniac był świetny i jakbym miał go porównywać do zespołów muzycznych, to wymieniłbym Led Zeppelin, a nie naćpanego hipstera ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A co tam jeszcze ciekawego wyszło na netflixie oprócz Better Call Saul (a to nawet nie ich) ?