Sytuacja : On 7k netto na rękę , ona 5k netto na rękę , opcja kredyt na dom , jaką ratę wybrać żeby się dobrze splacalo i dobrze żyło , kredyt ok 1 mln
@seraph88: przeciez oni ten milion splaca w ciagu 20 lat, a to i tak liczac jej zarobki na kredyt. 7k z jego wyplaty na zycie to az nadto takze cos tez beda mogli odpalic
@seraph88: przeciez oni ten milion splaca w ciagu 20 lat, a to i tak liczac jej zarobki na kredyt. 7k z jego wyplaty na zycie to az nadto takze cos tez beda mogli odpalic
@AndyMendy: Ja p------e, ale ludzie potrafią mieć wymagania oderwane od własnej rzeczywistości. Zarabiają razem 12k miesięcznie, a ogarniają miejscówkę za milion, no bez przesady po co? Żeby się pokazać, ściemniając wszystkim wokół że żyje się lepiej niż w rzeczywistości? Istnieje jakaś satysfakcja w udawaniu że jest się wartym więcej niż w istocie?
@Elaviart: k---a downie ludzie co zarabiają po 4k mają kredyty po 500k gdzie ty tu widzisz przepych xd działka plus budowa domu to myślisz że ile wyniesie 200 złotych ? Jak masz g---o zamiast mózgu to po c--j si wypowiadasz idioto
@AndyMendy: Ktoś tu fajnie napisał, że kredyt może spłacać ze swojej wypłaty wspomniana ONA, a z Twoich zarobków codzienne życie.
Mnie zawsze triggerują ludzie, którzy wyśmiewają, że ktoś bierze kredyt, a sami są na 99% biedakami bez zdolności kredytowej. Chcesz kredyt na milion, masz już kupioną ziemię czy tam jakiś wkład własny - to bierz. Po co czekać 30 lat, skoro już od dzisiaj możecie żyć tak, jak sobie wymarzyliście.
@AndyMendy: K---a downie ludzie srają sobie na klatę i to potem jedzą albo głosują na PiS czemu tego nie robisz?!!!111oneone xD Nie myślę że działka plus budowa domu wyniesie 200 złotych po prostu czemu k---a milion, a nie 500k? Za tyle domu dla typa i typiary nie zbudujesz? Koleś który zarabia 7k przyzwyczaił się do życia za takie zawrotne kwoty i teraz potrzebuje siedziby godnej takich oszałamiających pieniędzy? xD Zapytałeś
@AndyMendy: zrobisz co zechcesz w końcu to Twoje życie, ale ... weź pod uwagę taką ewentualność jak np rozwód. Tak wiem, kochasz ją i będziecie razem do końca życia ble, ble ble. Tak też mówiło 40% małżeństw które skończyło się rozwodem ( ͡°͜ʖ͡°) A w takiej sytuacji opchnąć dom za 1 mln będzie niezwykle trudno, bo w Polsce jak ktoś decyduje się na dom
@Elaviart: może planuje postawić za 600k ale jest realistą i wie(w przeciwieństwie do 90% Polaków) że budowa nigdy nie zamyka się w startowym budżecie i jednak woli być na taką sytuację zabezpieczony?
@AndyMendy: co za żałosny dzban na to wszystko jeszcze się daje zaorać xD
@zerathul: No to może być prawda, nic nie w-----a bardziej niż sytuacja w której chcesz kupić taboret, a okazuje się że sztuka kosztuje 20 tysięcy zł :/ Najgorzej. Kiedyś wezwałem elektryka żeby mi wymienił gniazdko i okazało się, że nowe kosztuje ponad 11 tysięcy zł. Takie dodatkowe koszta zebrane do kupy naprawdę potrafią namieszać.
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
On 7k netto na rękę , ona 5k netto na rękę , opcja kredyt na dom , jaką ratę wybrać żeby się dobrze splacalo i dobrze żyło , kredyt ok 1 mln
Komentarz usunięty przez autora
@sielkunczik: Az nadto? W duzym miescie? XD lol
On 7k netto na rękę , ona 5k netto na rękę , opcja kredyt na dom , jaką ratę wybrać żeby się dobrze splacalo i dobrze żyło , kredyt ok 1 mln
@AndyMendy: Macie dziecko? Planujecie?
@AndyMendy: Ja p------e, ale ludzie potrafią mieć wymagania oderwane od własnej rzeczywistości.
Zarabiają razem 12k miesięcznie, a ogarniają miejscówkę za milion, no bez przesady po co? Żeby się pokazać, ściemniając wszystkim wokół że żyje się lepiej niż w rzeczywistości? Istnieje jakaś satysfakcja w udawaniu że jest się wartym więcej niż w istocie?
Mnie zawsze triggerują ludzie, którzy wyśmiewają, że ktoś bierze kredyt, a sami są na 99% biedakami bez zdolności kredytowej. Chcesz kredyt na milion, masz już kupioną ziemię czy tam jakiś wkład własny - to bierz. Po co czekać 30 lat, skoro już od dzisiaj możecie żyć tak, jak sobie wymarzyliście.
Nie myślę że działka plus budowa domu wyniesie 200 złotych po prostu czemu k---a milion, a nie 500k? Za tyle domu dla typa i typiary nie zbudujesz? Koleś który zarabia 7k przyzwyczaił się do życia za takie zawrotne kwoty i teraz potrzebuje siedziby godnej takich oszałamiających pieniędzy? xD Zapytałeś
@AndyMendy: Mozemy pogadac. Ja uwazam ze 1kk przy takich zarobkach to wlasnie postaw sie a zastaw sie.
@zerathul: No to może być prawda, nic nie w-----a bardziej niż sytuacja w której chcesz kupić taboret, a okazuje się że sztuka kosztuje 20 tysięcy zł :/ Najgorzej. Kiedyś wezwałem elektryka żeby mi wymienił gniazdko i okazało się, że nowe kosztuje ponad 11 tysięcy zł. Takie dodatkowe koszta zebrane do kupy naprawdę potrafią namieszać.
Tutaj coś o Tobie (pierwsze wersy kawałka): https://www.youtube.com/watch?v=r1gmx724UHY