Aktywne Wpisy
ted-ed-tyi +11
Czy poszedłbyś na kasę do Biedronki, gdybyś nie miał, z co żyć? Ukorzyłbyś się w ten sposób przed życiem?
#biedronka#praca#przegryw
#biedronka#praca#przegryw

planarize +17
#motoryzacja #samochody
Cześć, ostatnio jest wysyp grup anty samochodowych na społecznościówkach wszelakich, typu r/j------------y, samochodoza, konfitura, pasterze świetych krów, miasto jest nasze, akcja miasto, i tak dalej, można wymieniać i wymieniać. Część z nich lobbuje w samorządach, aby na kierowców zrzucać naloty dywanowe, rzucać kłody pod koła, ogólnie orać ulice, zamieniać na trawniki i nakładać plagi egipskie w opór.
Moje pytanie jest - gdzie jest jakaś kontrakcja? Jakieś grupy, profile
Cześć, ostatnio jest wysyp grup anty samochodowych na społecznościówkach wszelakich, typu r/j------------y, samochodoza, konfitura, pasterze świetych krów, miasto jest nasze, akcja miasto, i tak dalej, można wymieniać i wymieniać. Część z nich lobbuje w samorządach, aby na kierowców zrzucać naloty dywanowe, rzucać kłody pod koła, ogólnie orać ulice, zamieniać na trawniki i nakładać plagi egipskie w opór.
Moje pytanie jest - gdzie jest jakaś kontrakcja? Jakieś grupy, profile

XDD
Przez całe wakacje nie widziałem ani jednej inteligentnej dyskusji na temat wiary.
Nie mogę się doczekać już tego września aż wrócicie do szkoły bo autentycznie cierpię patrząc na te naprawdę żałosne próby udowodnienia czegokolwiek...
Przepraszam ale argumenty na co? Problemem i wierzących i nie wierzących jest to, że tych argumentów szukają.
Gdy nauka i wiara to takie dwie równoległe płaszczyzny, które nigdy się nie przecięły i prawdopodobnie nigdy