kisiel119
1
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
kisiel119
@ankask4kanka: tak w gdansku :>, ten wpis zrobilem aby mogl szybko przejrzec tag na telefonie :)
1
ankask4kanka
ankask4kanka
@kisiel119: tez biegnę w Gdańsku, powodzenia
1
ankask4kanka
ankask4kanka
@kisiel119: Tym razem Nocny rekrut 19:30 :)
1
ankask4kanka
ankask4kanka
@kisiel119: biegniesz?
0
kisiel119
@ankask4kanka: rekrut? ktora fala?
0
Piwerolo
Piwerolo
@kisiel119: ja tez rekrut, 10:30, wlasnie sie zapisałem
0
kisiel119
@Piwerolo: my o 10:15
0
ankask4kanka
ankask4kanka
@Piwerolo: @kisiel119: jak poszło?
0
Piwerolo
Piwerolo
@ankask4kanka: dobrze, jak na pierwszy raz super, tylko multiringa nje zrobiłem, próbowałem 3 razy ale doszedłem tylko do połowy, dzisiaj czuje wszystkie mięśnie :p
0
ankask4kanka
ankask4kanka
:) tez mnie znów przerósł no i pool dance cały czas się zsuwałam
0
kisiel119
@ankask4kanka: @Piwerolo: tylko multiringa również nie zrobiłem, a czas to 1:11 :)
0
Piwerolo
Piwerolo
@kisiel119: ja miałem gorszy czas bo kolega spadł z przeszkody, uparł się żeby biec dalej ale potem odpuścił i pobiegliśmy bez niego, finalnie okazało się ze miał połamany kręgosłup :/ poza tym to był mój pierwszy runmagedon i nie biegłem aż tak na czas
0
kisiel119
@Piwerolo: serio polamal kregoslup?
0
Piwerolo
Piwerolo
@kisiel119: tak, ma 3 kręgi pęknięte czy jakoś tak, dokładnie nie wiem bo nie czytałem opisu, a jak byłem na chwile w namiocie medyków żeby zbadać sobie cisnienie prowizorycznie bo mam nadciśnienie to przywieźli babeczkę która miała tak złamana kostkę ze miała wykręcona cała stopę do zewnątrz, podobno spadła z multiringa i zle upadła łamiąc sobie kostkę w pół
0
kisiel119
@Piwerolo: to nie ciekawie, a sam osoiscie widzialem jak ta dziewczyna spadla i zlamala noge z otwartym ;/
0