Wpis z mikrobloga

@Kenteris: Na koksie? Bardzo wątpię. Zobacz co on robił jak jeszcze był chudym szczylem. On jest po prostu totalnym mutantem w kwestii zdolności układu nerwowego do mobilizacji włókien.
Khaine - @Kenteris: Na koksie? Bardzo wątpię. Zobacz co on robił jak jeszcze był chud...
Ale patrząc na jego podrzut to ma potencjał na złoty medal olimpijski. Więc czemu nie zajął się profesjonalnie podnoszeniem ciężarów?

@Kenteris: Nie mam pojęcia czemu tego nie robi zawodowo, bo to co on #!$%@? jest zwyczajnie absurdalne. Jego synchronizacja OUN ociera się prawdopodobnie o maksimum możliwe dla homo sapiens. Jak jest na luzie to wygląda jak taki zwykły czesiek (noo, taki bardziej wyrobiony, ale nadal czesiek) co tam coś liftuje na
@Khaine: może gość nie jest za duży ale ma osiągi na poziomie podium olimpijskiego.. z resztą szczytem naiwności jest wierzyć, że mając takie osiągi nie był/ nie jest na bombie.. wszyscy zawodowi/światowej klasy sportowcy tym bardziej w sportach siłowych są na dopingu... poza tym branie koksu wcale nie oznacza bycia wielkim. Tak czy inaczej Clarence jest #!$%@? mutantem, nawet na tonie koksu i latach szlifowania techniki mało kto by doszedł do
Na koksie? Bardzo wątpię

@Khaine: odmówił kiedyś kontroli więc to w sumie jednoznaczne

Nie mam pojęcia czemu tego nie robi zawodowo

@Khaine: z tego co mówił nie lubi środowiska i polityki, oraz zawodów samych w sobie (w których zresztą osiągał średnie wyniki)

ma osiągi na poziomie podium olimpijskiego

@spaghetto: gdyby zszedł do wagi startowej, to byłby daleko od podium w swojej kategorii

Jego synchronizacja OUN ociera się prawdopodobnie o
@berti: Zauważyłem że on prawie wcale nie używa nóg przy martwym ciągu (tzn. nie rusza nogami). Niektórzy robią lekki przysiad przy martwym (lekko uginają nogi jak schodzą w dół) a potem podnoszą plecy jednocześnie prostując nogi, on natomiast właściwie tylko się schyla. W sumie samemu też mam trochę więcej siły w ten sposób. Mogę zejść z lekkim "przykucem", ale mogę też się tylko schylić i praktycznie bez ugięcia nóg (wiadomo, jakiś