Aktywne Wpisy
kopilop +27
#kuchnia #gotujzwykopem
Moja kobieta napaliła się na thermomixa. Uważam że lidlomix jest tak samo dobry za 1/3 ceny. Jak to wytłumaczyć kobiecie?
Chciałem kupić jej na 30stke lidlomixa ale nie chcę później słyszeć narzekania
Moja kobieta napaliła się na thermomixa. Uważam że lidlomix jest tak samo dobry za 1/3 ceny. Jak to wytłumaczyć kobiecie?
Chciałem kupić jej na 30stke lidlomixa ale nie chcę później słyszeć narzekania
jestemtakizmeczony +553
Codziennie w Polsce 13 osób nie chce już dłużej żyć. 11 z nich to mężczyźni. Od północy wylogowało się już sześcioro. Do końca dnia będzie ich drugie tyle.
Nie zginęli w wypadku, nie zabrała ich choroba. To było ich ostatnie "mam dość", ostateczne "nie daję rady".
Za każdą z tych liczb ktoś płakał. Albo nie miał już sił płakać. Nie każdy krzyk słychać, nie każdą pustkę widać.
#depresja #samobojstwo
Nie zginęli w wypadku, nie zabrała ich choroba. To było ich ostatnie "mam dość", ostateczne "nie daję rady".
Za każdą z tych liczb ktoś płakał. Albo nie miał już sił płakać. Nie każdy krzyk słychać, nie każdą pustkę widać.
#depresja #samobojstwo
źródło: image
Pobierz

#produktywnosc
Komentarz usunięty przez autora
Hej, niedługo zamierzam napisać specjalny post na temat Todoist i gtd na swoim nowym blogu, ale na ten moment napiszę coś na szybko.
Jeśli chodzi o mnie, to mieszam używanie OneNote z Todoist i czasami niektóre zadania zanotuję jeszcze w OneNote.
Todoist używam głównie w wersji webowej i mobilnej na Androidzie. Czasami zdarzy mi się użyć aplikacji ze sklepu Windowsa, ale na ogół preferuję webową (wydaje mi się lepiej synchronizować). Testowałem też
Komentarz usunięty przez autora
Wszystko mam zaplanowane, jak rzeczy typu gdzie publikować. Logo zrobione, podstrony, strona kontaktowa, newsletter itp.
Planuję napisać pierwszego posta przed końcem miesiąca, po czym ruszyć z machiną.
Dodałem Cię w zadaniu do Todolisty, żeby podesłać linka jak już wszystko ruszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja wprowadziłem podobny system tylko w zasadzie nie używam etykiet. Tylko do jakichś szybkich zadań. I tak w niedzielę planuję cały tydzień przeglądając zadania z wszystkich projektów.
Mam tylko problem z takimi projektami prywatnymi. Lepiej rozpisać i archiwizować zadania do nich jest mi w Trello. I teraz nie wiem czy duplikować je w todoist żeby planować co
W Todoist dołączam do takich zadań etykietę OneNote, żeby pamiętać, że zadanie jest szerzej opisane w innym programie.
Co do tego, gdzie notować, to obecnie mam metodę zbierania pomysłów w OneNote,
źródło: comment_8eNL3rOORtyysiFpegwhAmf63UgqYGuH.jpg
PobierzAktualny sposób w jaki używam Todoist, został opisany tutaj.