Wpis z mikrobloga

@ScisorHands: Bingo, poza tym zgłaszał post do jazina lub panamendy a gdy post został ukryty, wtedy on się udzielał. Przeczytaj na samej górze tematu za co pierwsze ostrzeżenie zarobił a ludzi ustawiał, tłumacząc im że czegoś nie rozumieją.
PS: Jeszcze g0dl1ke tu brakuje i ekipę mają w komplecie.
  • Odpowiedz
@Robocop666 Dlatego ja zawsze starałem się traktować to forum jako forum, na które można wejść, poszukać danych linków i wkleić je do generacji, a potem wyjść. Ewentualnie poprosić o pobranie jakiegoś torrenta i przerzucenie go na hosting. Od pisania w innych działach (szczególnie offtop) zawsze trzymałem się z daleka, bo widziałem jak wygląda tam kółko wzajemnej adoracji - jacyś #!$%@? moderatorzy i ich przydupasy. Do tej pory pamiętam jak rok temu napisałem jednego JEDYNEGO posta w dziale z uwagami do redakcji. Odnosił się on do utworzenia działu z filmami Bluray i 4K i brzmiał dosłownie tak:

"Po roku próśb i dziesiątkach postów, które opisywały dokładnie jak ten dział ma wyglądać - admin w końcu go dodał, ale oczywiście źle. Bo nigdzie nie zawarł informacji, że można umieszczać też filmy w pełnym Blurayu, przez co nikt ich nie dodaje. Nawet moderatorzy o tym piszą, ale widać tylko tyle mogą, bo ich kontakt z qspym jest zerowy. Żenada i śmiech na sali."

Dostałem za tego posta WARNA i ZAKAZ PISANIA ( ͡º ͜ʖ͡º) Powodem warna był " BRAK SZACUNKU do admina i CZŁONKÓW EKIPY", a zakaz pisania to nie mam pojęcia za co. Pewnie jako darmowy bonus. Od tamtego momentu miałem już totalnie w dupie wszystkie działy poza poradnikami, generowaniem linków i
  • Odpowiedz
Dopiero teraz to zobaczyłem

https://www.wykop.pl/wpis/34405441/co-sie-dzieje-z-darkwarez-moze-jakis-oficjalny-kom/

Boże xD

"Kmiocie", "jesteś aż tak tępy", "patafian" i wiele innych tekstów. Podejrzewam, że tak naprawdę to właśnie on sam a nie żadne jego fakekonto. Tylko uświadomił sobie, że się lekko ośmieszył, puściły mu nerwy, dostał bana i dlatego chce szybko odwrócić sytuację szybką wymówką w stylu "hehe, to jakiś mój fejk".
  • Odpowiedz
@ScisorHands: > Cytowany tekst...ja zawsze starałem się traktować to forum jako forum, na które można wejść, poszukać danych linków i wkleić je do generacji, a potem wyjść

teź tak robiłem (σ ͜ʖσ)
  • Odpowiedz
@ScisorHands: mylisz sie to nie ja bylem ktos sie podszyl po co mialbym robic tutaj multi i wyzywac luda czy co tam bylo? co mi to by mialo dac? typowe zagranie bizziego i innych mulciakow, pozatym nigdy nie robie tego samego nicku na innych stronach, po co mam byc znaleziony w necie? ciekawszy jest za to robocop ktory nie ma jaj sie przyznac do nicku zeby tu nikt po nim
  • Odpowiedz
@Robocop666: ja tam nie wiem jak phoenix wyglada nigdy go nie widzialem ( ͡º ͜ʖ͡º) a seju czyli multi refera tez zostal zbanowany, juz ci mowilem kim jestem ale ze ty masz problem z czytaniem to nie moja wina referku ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Tygrysek666: No przeca podałem ci wyżej twoje lustrzane odbicie, ze wzrokiem też masz problemy?
PS: Smutno trochę bez goth666 co? Musisz uzbroić się w cierpliwość, niebawem zostanie wypuszczony.
  • Odpowiedz
@Robocop666: no przynajmniej teraz wiem ze to sidzej xD mam ci to lopata nabic do lba ze JA TO GOTH666 a nie phoenix? jak widac nie latwo moja pisownie rozpoznac skoro masz mnie za phoenixa on tu siedzi na innym nicku ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Robocop666:
Tak kombinujesz jak koń pod górkę, tak śpekulujesz, tak cudujesz, takie podchody robisz - i dalej g... z tego. Marny z Ciebie detektyw, a logika to już kompletnie mniej niż zero..Chcesz koniecznie wiedzieć, kto jest kto? Życie Ci to uratuje? To napisz do Rutkowskiego albo Jackowskiego - może oni coś poradzą
  • Odpowiedz