Aktywne Wpisy
xEm +5
Siema Mirki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dotąd ubierałem się w zwykłych sieciówkach, bo miałem #!$%@? na loga i marki. Ale kurde, te ciuchy to jakaś straszna padaka i denerwuje mnie wyrzucanie np. T shirtow po 4 praniach bo wyglądają jak guano. Zresztą ciuchy z sieciówki (h&m, zara) wyglądają już znacznie gorzej po pierwszym praniu...
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,

Mega_Smieszek +70
źródło: temp_file4473753122439212613
Pobierz

źródło: comment_GHj2AZhNZ7QdKFs0xD5diAVvh7MYPfsF.jpg
PobierzPS: Jeszcze g0dl1ke tu brakuje i ekipę mają w komplecie.
"Po roku próśb i dziesiątkach postów, które opisywały dokładnie jak ten dział ma wyglądać - admin w końcu go dodał, ale oczywiście źle. Bo nigdzie nie zawarł informacji, że można umieszczać też filmy w pełnym Blurayu, przez co nikt ich nie dodaje. Nawet moderatorzy o tym piszą, ale widać tylko tyle mogą, bo ich kontakt z qspym jest zerowy. Żenada i śmiech na sali."
Dostałem za tego posta WARNA i ZAKAZ PISANIA ( ͡º ͜ʖ͡º) Powodem warna był " BRAK SZACUNKU do admina i CZŁONKÓW EKIPY", a zakaz pisania to nie mam pojęcia za co. Pewnie jako darmowy bonus. Od tamtego momentu miałem już totalnie w dupie wszystkie działy poza poradnikami, generowaniem linków i
https://www.wykop.pl/wpis/34405441/co-sie-dzieje-z-darkwarez-moze-jakis-oficjalny-kom/
Boże xD
"Kmiocie", "jesteś aż tak tępy", "patafian" i wiele innych tekstów. Podejrzewam, że tak naprawdę to właśnie on sam a nie żadne jego fakekonto. Tylko uświadomił sobie, że się lekko ośmieszył, puściły mu nerwy, dostał bana i dlatego chce szybko odwrócić sytuację szybką wymówką w stylu "hehe, to jakiś mój fejk".
teź tak robiłem (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
PS: phoneix, wiesz o tym że łysiejesz i jakieś plamy na głowie ci się pojawiły?
źródło: comment_R9K6lOzLGhXEh3vNqhJgtSUN6JsgNQ8D.jpg
PobierzPS: Smutno trochę bez goth666 co? Musisz uzbroić się w cierpliwość, niebawem zostanie wypuszczony.
PS: Ence pence w której ręce?
PS: phoneix poznajesz?
źródło: comment_X6Ghl08fflWJhh7OFbJXQZcDpaBQMrEa.jpg
PobierzTak kombinujesz jak koń pod górkę, tak śpekulujesz, tak cudujesz, takie podchody robisz - i dalej g... z tego. Marny z Ciebie detektyw, a logika to już kompletnie mniej niż zero..Chcesz koniecznie wiedzieć, kto jest kto? Życie Ci to uratuje? To napisz do Rutkowskiego albo Jackowskiego - może oni coś poradzą
źródło: comment_xFbo0NYtrMInoiyZ8y4LpT3lZs8PYGjY.jpg
Pobierzźródło: comment_fv2NmDVC8t0KMl9G5jVhEWZUqp5MisJK.jpg
Pobierz