Wpis z mikrobloga

@Kasahara skoro ciągle chorujesz, to coś masz nie tak z odpowiedzią immunologiczną organizmu. To nienormalne żeby zdrowy chłop ciągle się przeziębiał. Tylko w okresach przejściowych czy w lato też tak masz?
Co to za przeziębienia? Może masz jakiś stan zapalny? Niewyleczony ząb, zgniłe migdałki, które już 10 lat temu powinny zostać wycięte, etc?
  • Odpowiedz
@151346136: dokładnie + zero stresu + dobry sen
@Mirek_z_Mirkowa: z badań krwi nic nie wynika - ani stany zapalne, ani obniżone nic z morfologii; hormonalnie mam jedynie niski testosteron wysoką prolaktynę i estrogen ¯\_(ツ)_/¯ dwóch lekarzy też mnie olało. Choruję 3-4 razy w roku na 3-4 dniowe przeziębienia
  • Odpowiedz
@rabarbarowyStraznik: akurat silne antyoksydanty po treningu to trochę lipa, ale pomyślę, może brać C na noc + jakiś czosnek dodać w diecie. ale jestem #!$%@? niemiłosiernie, bo 3 lata dbania o siebie na 100 % i właściwie choruję jak chorowałem.
  • Odpowiedz
@damian_co_dalej: możesz wierzyć lub nie, ale to całkiem sporo xd 3-4 przeziębienia to prawie miesiąc spędzony w łóżku przez cały rok. Dla mnie to tak średnio się widzi.

@Kasahara: nie zapomnij dołączyć na grupkę zięby ( )
  • Odpowiedz