Aktywne Wpisy
thruster +83
Nagana w #pracbaza
Hrówki przygotowują „imprezę integracyjna” i padł pomysł imprezy w stylu hawajskim a ja powiedziałem ze mam ich w dupie bo ja tu przychodzę po pieniądze a nie integrować się z ludźmi którzy nic dla mnie nie znaczą i bez mrugnięcia bym ich zwolnił jeżeli ode mnie by to zależało
Dyrektor #!$%@? i była rozmowa
#rozowepaski
Hrówki przygotowują „imprezę integracyjna” i padł pomysł imprezy w stylu hawajskim a ja powiedziałem ze mam ich w dupie bo ja tu przychodzę po pieniądze a nie integrować się z ludźmi którzy nic dla mnie nie znaczą i bez mrugnięcia bym ich zwolnił jeżeli ode mnie by to zależało
Dyrektor #!$%@? i była rozmowa
#rozowepaski
Kalorek +197
Przy założeniu, że zarabiasz $30,000 rocznie (około 49.56 percentyl, podwójna roczna minimalna), zarobisz milion dolarów w ponad 33 lata.
Piszę o USA, bo rozmawiamy o dolarach.
W sensie że można szybko przepieprzyć. I najczęściej to tak się kończy.
@Kosciany: a to akurat racja, z 1 milionem to zainwestować ciężko a starczy na 2-3 mieszkania albo domy to nie tak dużo
@Kaiborr: ale mówisz o dolarach wydawanych w USA? Czy teraz piszesz o milionie PLN?
Komentarz usunięty przez autora
Jak znajomy Cię pyta ile zarabiasz, to mu mówisz ile kasy masz po tym jak zapłacisz za rachunki i jedzenie, czy może mówisz mu ile dostajesz na rękę?
@Kaiborr: albo wychodzi 100k miesięcznie przez niecały rok... Nie rozumiem czemu zakładacie, że będzie z nim całe życie. Przepieprzy jego kasę jak najszybciej się da i nowoego frajera poszuka. Dla takiej lepszy milion w garsci niż 10k co miesiąc.