Po niecałych dwóch latach użytkowania zacząłem odnosić wrażenie, że tak nisko to ten portal jeszcze nigdy nie upadł. Zielone multikonta spamujące gdzie popadnie politycznym ściekiem, powtarzanie w kółko do porzygu tych samych memów, wrzucanie dla atencji coraz bardziej absurdalnych baitów... Jedynie obserwowanie konkretnych tagów ma tu jeszcze jakikolwiek sens, choć i tak twoje czarnolisto szybko zapełni się trollami i zwykłymi debilami, dla których wciśnięcie kłódki przy tagu jest zadaniem wykraczającym poza ich intelektualne zdolności. Nie trzeba też chyba wspominać o tym, jakie tagi od ponad roku cieszą się tutaj zdecydowanie największym zainteresowaniem. Mam dość. A czytanie dzisiejszego wysypu raka pod tagiem #lgbt tylko przelało czarę goryczy. Jesteście czasami gorsi niż tak bardzo wyśmiewane przez was Grażyny z onetu. Ten sam poziom upośledzenia. Ta sama z-----a mentalność. #wykop #bekazwykopu #niewiemjaktootagowac #zalesie
@Garius @jjot A jest jakaś sensowna alternatywa w polskim internecie? Ewentualnie dejcie jakieś dobre tagi do śledzenia. Bo z tych co sa subskbuje to coraz mniej się już pojawia. Mam wrażenie, że autorzy autorskich tagów coraz mniej piszą.
@kotbehemoth było kiedyś jakieś strims czy coś ale wątpię czy coś tam jest. Reddit jest ok, poza forum polskim bo tam to samo co na wypoku jeśli chodzi o poziom debaty tylko zamiast kucy są wyznawcy Tuska. I znaleziska typu demokracja zagrożona itp. Ale fora tematyczne są różnorodne i o wiele łatwiej o coś ciekawego.
@jjot może się do reddita kiedyś przekonam, chociaż tam to pewnie każdą z ciekawostek, którą wrzuciłem tutaj, to każdy by skomentował, że było pierdyliard razy
po 5 minutach w tym znalezisku, zwyczajnie odechciewa się żyć. 90% komentarzy to zwyczajny śmietnik i wręcz zatrważająca ilość jadu, to przeraża. Nikt sobie z tego nic nie robi, kręci się dalej karuzela s----------a. ale pamiętajmy - w Polsce nie ma homofobii. My jesteśmy tolerancyjni, ALE... kolejny upadek tego społeczeństwa, ale co tam, przynajmniej będzie okazja do wstania z kolan ( ͡°͜ʖ͡°)
@Garius: cena popularności. Polecam blokowanie niechcianych użytkowników oraz tagów. Co prawda gorące po jakimś czasie składają się z 10 wpisów (na 5 stronach), ale poprawia to jakość odbioru. Ciekaw jestem, jak np. Reddit radzi sobie z takimi problemami?
Mówcie co chcecie o PRL, ale loga przedsiębiorstw z tamtego okresu są kreatywne i z smakiem. Nie to co teraz z tym mimo że minimalizmem okropnym wykonaniem. #polska #prl
#wykop #bekazwykopu #niewiemjaktootagowac #zalesie
Poza tym jednak wolę po polsku się wypowiadać
@Garius xDdd
po 5 minutach w tym znalezisku, zwyczajnie odechciewa się żyć. 90% komentarzy to zwyczajny śmietnik i wręcz zatrważająca ilość jadu, to przeraża. Nikt sobie z tego nic nie robi, kręci się dalej karuzela s----------a.
ale pamiętajmy - w Polsce nie ma homofobii. My jesteśmy tolerancyjni, ALE...
kolejny upadek tego społeczeństwa, ale co tam, przynajmniej będzie okazja do wstania z kolan ( ͡° ͜ʖ ͡°)