Aktywne Wpisy

ataeB +10
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia

lajsta77 +178

Na ławie oskarżonych zasiadło dwóch braci. Prokuratura oskarża starszego – 52-latka – o to, że uderzył obywatela Ukrainy głową, a potem pięścią w twarz. Ofiara trafiła do szpitala ze złamanym nosem, siniakami i stłuczeniami w okolicy policzka i oczodołów. Młodszego brata, 46-latka, oskarżono o uderzenie pięścią w twarz innego Ukraińca, który próbował bronić swojego rodaka. Według prokuratora agresorzy działali w porozumieniu, a powodem była narodowość ofiar.
http://lodz.wyborcza.pl/lodz/7,35136,23765489,usmiechnal-sie-wiec-zapytalem-czy-jest-pedalem-napadli-na.html
#lodz #neuropa #bekazprawakow #ukraina #homofobia
A W POLSCE, JA P------E, W POLSCE JAK W LESIE K---A, NIE W POLSCE JAK W CHLEWIE OBSRANYM GÓWNEM K---A. SPOJRZYSZ SIĘ NA POLAKA ROBAKA TO JAK ZAUWAŻY ŻE SIĘ NA NIEGO PATRZYSZ TO K---A TO ALBO PODEJDZIE I CI W-------I ALBO SIĘ SPYTA -
" CO K---A? CHCESZ W------L K---A? PATRZYSZ SIĘ NA MNIE NA POLAKA ROBAKA? WIESZ KIM JA JESTEM K---A? NIE MAM PRACY K---A
źródło: comment_2NG5TJNDIqXxdhMrXWtvgtAFHXki6Q8q.jpg
Pobierzźródło: comment_vQMFAReH5lF1JL2YqBhI3PsxCIMAw2JB.jpg
Pobierz