Wpis z mikrobloga

@Armityle: bykowe to dobry pomysł. #rozowepaski które pod pretekstem poszukiwania księcia z bajki bolcują się z każdym chadem i niebieskim paskiem będą musiały znaleźć sobie kogoś kto opłaci za nie bykowe co dąży do związku. I w tym momencie wkraczamy my #przegrywy
  • Odpowiedz
@cecyl: Ale pis (jak każdy inny rząd) ma w dupie twoje szczęście. Ich interesuje tylko to, żeby ludzie byli bydłem rozpłodowym dla nich. Ich nie interesują twoje ambicje, pasje, zainteresowania, cele w życiu. Nie, dla nich masz robić dzieci, a jak się nie zgadzasz, to cię odrą z godności. Poczytaj sobie o tym, co się działo w latach 70. w Rumunii.
  • Odpowiedz
Nic o zainteresowaniach nie pisałem.

@cecyl: No dobra, to załóżmy, że jesteś człowiekiem typu „dajcie mi różową”. I rozważymy teraz najgorszy możliwy scenariusz (który już teraz, pomimo braku szczególnego „przymusu” do bycia w małżeństwie występuje). Jest se gość, który jest betacuckiem i betabankomatem dla swojej żony, która go nie kocha. Ona go zdradza po raz pierwszy. A ten nasz mąż co może zrobić? Nic. Nie odejdzie od żony, bo nie
b.....d - > Nic o zainteresowaniach nie pisałem.

@cecyl: No dobra, to załóżmy, że ...

źródło: comment_SYbA8Je1XW2DKDY1D1hlP8i9vmwebupM.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@brasselOverload: Zielonko. Zielonko. Wiem, że bordo nie jestem ale więcej szacunku do starszych! Napisałem, że zapomniałem o betacuckach. Tak głęboko tkwie w przegrywie, że nawet tyle mi nie przeszło przez myśl. Czy chciałbym tak żyć? Tego nie wiem z tego samego powodu. Na pewno nie jest tak, że "nic" nie mogę bo
a) można dokonać żywota
b) można wrócić do przegrywu
  • Odpowiedz