Aktywne Wpisy
WielkiNos +465
Ale się chłop wkopał dajcie spokój. Niektórzy to nie mają szczęścia.
#pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #prawo #rozwod #zwiazki #alimenty
#pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #prawo #rozwod #zwiazki #alimenty
Janusz_Lubikwasa +225
#kanalzero #cpk
CPK jest potrzebne. Szkoda, że niestety polska mentalność to spojrzenie tylko na 4 lata do przodu. W stanach taka sytuacja byłaby nie do pomyślenia, tam jest długofalowa strategia i czy demokraci czy republikanie, to są inwestycje czy pomysły, które nie są ładowane do kosza po zmianie warty. Szkoda, że w Polsce nie można dojść do takiego wniosku.
CPK jest potrzebne. Szkoda, że niestety polska mentalność to spojrzenie tylko na 4 lata do przodu. W stanach taka sytuacja byłaby nie do pomyślenia, tam jest długofalowa strategia i czy demokraci czy republikanie, to są inwestycje czy pomysły, które nie są ładowane do kosza po zmianie warty. Szkoda, że w Polsce nie można dojść do takiego wniosku.
Od razu taguje, żeby odseparować ułomków i homofobów #lgbt #gayisok #homoseksualizm #seks
W ostatni weekend wydarzyła się pewna sytuacja o której naprawdę nie wiem co myśleć. Mam problemy z samym sobą, jestem pusty w środku i nie wiem jak mam traktować to co się stało.
Poznałem w klubie takiego gościa, kompletnie nie w moim typie, ani z wyglądu, ani z charakteru. Od samego początku chodziło mu tylko o jedno, zaliczyć kogoś. Nagabywał on różne osoby, żeby poszły do niego na małe "after party", głównie mierzył w dziewczyny i twinków, koniec końców ja byłem jedynym twinkiem.
Ja oraz parę innych osób zgodziło się iść do niego. Po kolei wszystkich spławiał, aż zostaliśmy my sami. Nie minęło 5 minut a on już zaczął świrować i po chwili dobierał się do mnie. Naprawdę nie wiem dlaczego, ale nie wyszedłem, tylko zostałem. Cały czas mówiłem mu nie, lekko go odpychałem, odmawiałem, ale nic stanowczo. Oddałem mu się.
To był mój pierwszy raz, naprawdę nie chciałem tego, zachowywałem się jak manekin, chociaż w pewnym momencie nawet dawało mi to jakąś przyjemność.
Mam taki mętlik w głowie, że nie wiem co mam o tym myśleć. Wiem że strasznie się #!$%@?łem i jestem głupi, ale jakby to nie miało większego znaczenia, mimo że jednak coś tam w środku czuję, że jest nie tak.
Nie wiem też czy rzeczywiście mam traktować to jako mój pierwszy raz, byliśmy naćpani, nikt z nas nie doszedł nawet, musiałem uciekać bo miał wrócić jego lokator.
Wiem że dla większości jest to śmieszne i żałosne, ale muszę to z siebie wyrzucić i naprawdę proszę, niech ktoś pomoże mi ułożyć to sobie w głowie. Mam #!$%@?ą mentalność, jestem zepsuty.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Komentarz usunięty przez moderatora
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: Protip: nie ćpaj to łatwiej Ci będzie podejmować racjonalne decyzje. Ale to chyba oczywiste.
Kolejna sprawa - nie wiem co tam dokładnie robiliście i czy się zabezpieczyliście, ale jeśli o gumce obu się wam "zapomniało", to na Twoim miejscu martwiłbym się o to, czy czegoś nie złapałem... Nieznajomy koleś z klubu, który lubi się zabawić z innymi nieznajomymi (na pewno nie byłeś ani pierwszy, ani ostatni),
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
OP - to co mogę Ci poradzić, to nie umęczaj się i nie bądź dla siebie zbyt surowy. Stało się co się stało, kijem rzeki nie cofniesz. Możesz jedynie wyciągnąć jakieś wnioski na przyszłość. Daj sobie trochę czasu, emocje muszą opaść.