Aktywne Wpisy
Chciałbyś zakazu tak dużych samochodów w miastach?
#samochody #motoryzacja #urbanistyka #warszawa #krakow #wroclaw #lodz #poznan #gdansk
#samochody #motoryzacja #urbanistyka #warszawa #krakow #wroclaw #lodz #poznan #gdansk
Chciałbyś zakazu tak dużych samochodów w miastach?
- Tak 36.3% (961)
- Nie 52.8% (1398)
- Nie wiem / sprawdzam 11.0% (291)
lexico +163
To moj dzisiejszy sotd i kilka próbek atelier cologne żeby się nie dłużyło w pracy :)
@Rootkins: co to znaczy?
Hej, co tam fajnego masz :)?
@bersking
scent of the day
Z atelier cologne testuje sobie mistral patchouly i Mimosa indigo. Już od jakiegoś czasu się zastanawiam nad tą "paczulą nie paczulą" i jest całkiem spoko, powinno być raczej mistral anise albo ta paczula jest tak okrojona że szok. A na drugiej ręce zamszowa mimosa bardzo mi się kojarzy z eldo tom of finland, miękka i przytulna
Też szanuję.
Fajnie, że masz swoją perfumową przestrzeń która sprawia Ci radość (ʘ‿ʘ)
@dradziak @pinkquartz a Wam ile czasu zajęło wkręcenie się w inne niż mainstream klimaty?
Bo król Kouros jest z czasem łaskawy haha :D
Wiesz co, u mnie nadal to wygląda dość względnie słabo jeśli chodzi o niszę, ale jak tylko mogę, to z przyjemnością coś testuję.
W sumie mój signature scent to Encre Noire, a to już coś oznacza :D
Sam mieszkam daleeeko od jakiejkolwiek niszowej perfumerii ale czuję że to moje klimaty, tak samo coraz bardziej zaczynam wsiąkać w vintage.
@pinkquartz co o tym myślisz, lepiej wycofać z rynku niż wykastrować czy odwrotnie?