Wpis z mikrobloga

@Belzebubix: Normik morda 5-7/10, bez zaburzeń psychicznych, nie mający problemów w kontaktach z różowymi, z reguły sam inicjuje kontakt - choć niekoniecznie.

Chad, morda 7+/10, bez zaburzeń psychicznych, różowe n----------ą się maczetami byleby tylko zwrócił na nie uwagę, jeżeli on inicjuje kontakt to tylko dlatego, że nie ma co robić podczas gdy jakaś inna różowa dokańcza o--------ć mu druta pod stołem.
  • Odpowiedz
@Belzebubix: Zazwyczaj normik jest brany pod uwage jak rozowa wyszaleje sie z chadem, wtedy ma ochote zalozyc rodzine bo zegar biologiczny tyka i znajduje sobie normika jako przyszlego meza i ojca jej dzieci tzn zwiazek z milosci ( betabankomat ale on mysli ze jest tym jedynym i ciezka praca nad soba i charakterem zdobyl "kobiete" swojego zycia ) Kobiete ktora w rzeczywistosci znudzila sie chadowi ktory bolcuje inna..
  • Odpowiedz
@ChceZYC_A_nie_Wegetowac: Zawsze myślałem, że w taki betabankomat to jest po prostu dobrze zarabiający pantoflarz, bez rozróżnienia na przegrywów i normików. Ale skoro taki sort różowych jest przeznaczony dla normictwa to co jest przeznaczone dla przegrywów?( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Blaskun: Przegryw co by nie zrobil i tak jej nie dostanie.. Musialby wyjsc z przegrywu ( samobojstwo ) to dopiero wtedy moglby starac sie wyrywac taka ( gdzie na jego miejsce jest 20 innych kandydatow ) A to i tak nie jest pewne..
  • Odpowiedz
@ChceZYC_A_nie_Wegetowac: Jest to oczywiste, przekonuje się o tym na własnej skórze. W ciągu kilku sekund przy kontakcie wzrokowym z większością dziewczyn widzę w ich oczach pogardę i obrzydzenie. Natomiast ta mniejsza część, która przetrawi zetknięcie ze mną, za wszelką cenę stara się mnie wrzucić w friendzone i zrobić bodyguarda.
  • Odpowiedz