Aktywne Wpisy
Xeardo +81
Rozpoczynam serię codziennych przypominajek, że Platforma Obywatelska to partia prorosyjska, a jej działacze, gdyby tylko mogli, to wypolerowaliby Putlerowi berło.
Krytykujący Kaczyńskiego za jego (słuszną i uzasadnioną) rusofobię fajnopolacy z Platformy Obywatelskiej umorzyli miliard złotych długu Gazpromowi i gdyby tego było mało to jeszcze podpisali z nimi krzywdzące umowy na dostawy "niebieskiego surowca". To PO blokowało BalticPipe jednocześnie lobbując za NordStreamem budowanym przez Rosjan i Niemców!
To Tusk mówił, że nie
Krytykujący Kaczyńskiego za jego (słuszną i uzasadnioną) rusofobię fajnopolacy z Platformy Obywatelskiej umorzyli miliard złotych długu Gazpromowi i gdyby tego było mało to jeszcze podpisali z nimi krzywdzące umowy na dostawy "niebieskiego surowca". To PO blokowało BalticPipe jednocześnie lobbując za NordStreamem budowanym przez Rosjan i Niemców!
To Tusk mówił, że nie
przecietnyczlowiek +130
Niezłe pato na Ursusie. Deweloper buduje miejsca dla niepełnosprawnych i je normalnie dodaje do mieszkań, bo dzięki temu może zbudować ich więcej (mogą być bliżej okien). Mandatu i tak nikt nie wystawi, bo droga wewnętrzna.
#nieruchomosci #warszawa #murapol
https://warszawa.wyborcza.pl/warszawa/7,54420,29528464,niebieska-koperta-wcale-nie-dla-niepelnosprawnych-nowy-trick.html
#nieruchomosci #warszawa #murapol
https://warszawa.wyborcza.pl/warszawa/7,54420,29528464,niebieska-koperta-wcale-nie-dla-niepelnosprawnych-nowy-trick.html
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Takiej patologii dawno nie widzialam XD
Generalnie były to 4h próbnego dnia na którym dowiedziałam się, że:
Zasada nr 1: od razu po wejściu do sklepu wyłączamy telefon na oczach kierowniczki i oddajemy jej go na czas całej pracy (czyli od 10-12h)
Zasada nr 2: w sklepie jest KATEGORYCZNY ZAKAZ rozmowy pomiędzy personelem tam pracującym, za wyjątkiem ewentualnych problemów dotyczących sprzedaży
Zasada nr 3: wodę pijemy na przerwie XD
Zasada nr 4: jemy o godzinach wyznaczonych nam przez kierowniczke XD
Zasada nr 5: jeśli idziemy coś zjeść obok do kfc czy burger kinga to nie możemy tego zjeść tam, musimy przyjść pokazać kierowniczce że kupiłyśmy i zjeść na zapleczu
A na firmowe ciuchy musimy zasłużyć, ewentualnie sobie kupić XDDDDD
#praca #pracbaza #zalesie
Komentarz usunięty przez autora
@jebbejsalta: Co xD Ja rozumiem, że żadna praca nie hańbi, ale tej stawce daleko do normalności. A jak za taki kołchoz, to wykłóć się jeszcze o bonus na onkologa, bo długo tak nie pociągniesz.
Firmowe ciuchy może np. po tygodniu, jak będą wiedzieli, że od razu nie uciekniesz i "inwestycja" się zwróci.
Woda i brak rozmów to już jakiś #!$%@? kierowniczki, zwłaszcza latem.
@Arv_: O ile pracując w korpo jakiś czas rozumiem istnienie wytycznych w stylu pracownik nie jedzący w tłumie w galerii przy stolikach jakiegoś fastfoodu tylko na zapleczu, bo wizerunek i tym podobne, tak wiele z tych wygląda właśnie na rygor wprowadzony dlatego że ktoś wcześniej właśnie taką manianę odstawiał w pracy. Nawet jeśli telefon nie przy sobie
Czyli- każdy pracownik ma inny czas na jedzenie, lub jedzą np dwójkami.
Niestety:
1. Pracownicy zamiast pracować i pomagać klientom ciągle siedzą na telefonach, więc taki zakaz nie dziwi. Po co komu pracownik, który nie pracuje tylko smskuje, albo co gorsza dzwoni po koleżankach? Jasne, można by mieć telefon awaryjnie, ale ludzie to nadużywają, a kierownik nie będzie stał nad Tobą i Cię sprawdzał co chwila bo nie ma
Wyjście na 1 lub 2 też trzeba zgłaszać kierowniczce?
Mnie bardziej ciekawi, co "pracownicy" musieli odpieprzać, żeby ktoś wpadł na takie zasady...
Ja bym jeszcze dodał pokazanie konta na wykop.pl, ze szczególnym uwzględnieniem nicka... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak się nie podobają zasady, to wypad. Wolny rynek. Możesz se zrobić płyty karton-gówno i otworzyć własny sklep.
Zaś marki świadomie wykorzystuja swoją pozycję w sposób jaki pisała autorka wpisu.
Pamiętam swoją odzywkę do właściciela firmy, " za czarnucha to ty możesz robić na pewno nie ja " a do w okół jego pracownicy.
Ogółnie te warunki są z dupy, ciekawe jak byś się czuła jakby przedstawiono je tobie?
a zeby bylo smieszniej, nie dosc, ze do takich gownoprac sa stosy CV to nasz kochany rzad chce jeszcze wiecej roboli ze wschodu. xDDD alez to jebnie pewnego dnia. supernova to bedzie #!$%@? przy tym
@Shanny: może dlatego są obrzydliwie bogate?
A w sumie trzeba było dokładnie podać który sklep, które miasto. Kręcić małysza.
@Klejnot_nilu: A średnia ile i za jaki okres? Bo wykop to fajne miejsce. Za chwile wyjdzie, że lepiej siedzieć na słuchawce bo można wyjść z 6k średnio i lepiej to niż robić coś innego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Weź pod uwagę, że praca na prowizji, byli tacy co miesiąc w miesiąc jechali na czystej podstawie.
Wtedy zrobiłem bodajże 40 sztuk (wysokich prowizyjnie sztuk) do tego trochę aneksów, plus podbitka za 120% celu plus premia uznaniowa od kierownika.
Miałem na dziale gościa który wysyłał miesięcznie od 60 do 90 nowych aktywacji... prawdziwy talent