Wpis z mikrobloga

@Darth_Menelious: Możesz streścić tą całą sytuację? Bo widziałem tam tylko jakieś prawdziwe dane całe te i trochę o jego przeszłości ale trochę to dziwne żeby wykop się tak mocno tym interesował skoro odwala dobrą robotę (albo i nie skoro tak piszesz).
@Darth_Menelious: dzięki, ale mną się nie przejmujcie Mirki. Mnie to nawet bawi, przecież każdy może napisać cokolwiek. Ja przecież z Zezim nie walczę, po prostu bekunie złapałem jak się dowiedziałem. A co do kwestii nazwijmy to moralnych uważam, że:
1. Produkcja bazująca na pokazywaniu czyjejś prywatności nie powinna być robiona anonimowo, bo to tworzy ogromne pole do nadużyć.
2. Uważam, że puszczanie rolowanej rozmowy jako setkę jest takim właśnie nadużyciem. Robi
@Proton2137: jaok twierdził, że całe te prowadzi rozmowy telefoniczne a potem je edytuje, bo ct sepleni czy coś

twierdził też że raz ct zadzwonił do krzysztofa bosaka i kompletnie zmontował rozmowę

@swietegokorzonki10: „Raz zadzwonił” do dość lekko brzmi, ja mówię, że był znany z tego, że zawsze tak robi. A że zgubił kiedyś pendrive to podobno jeden kolega redaktor ma do dziś zgranych wiele takich rozmów (tzn oryginał i produkcje