Wpis z mikrobloga

@Darth_Menelious: Możesz streścić tą całą sytuację? Bo widziałem tam tylko jakieś prawdziwe dane całe te i trochę o jego przeszłości ale trochę to dziwne żeby wykop się tak mocno tym interesował skoro odwala dobrą robotę (albo i nie skoro tak piszesz).
  • Odpowiedz
@tankowiec_lotus: to już chrzanić, ma prawo mieć problemy alkoholowe, nic nam do tego. profesor tomasz też lubił sobie popić ale był spaniałym człowiekiem bożym.

oceniajmy to, co faktycznie się liczy. fałsz, obłudę i bembeństwo, a także traktowanie nas jak idiotów.
  • Odpowiedz
@Darth_Menelious: dzięki, ale mną się nie przejmujcie Mirki. Mnie to nawet bawi, przecież każdy może napisać cokolwiek. Ja przecież z Zezim nie walczę, po prostu bekunie złapałem jak się dowiedziałem. A co do kwestii nazwijmy to moralnych uważam, że:
1. Produkcja bazująca na pokazywaniu czyjejś prywatności nie powinna być robiona anonimowo, bo to tworzy ogromne pole do nadużyć.
2. Uważam, że puszczanie rolowanej rozmowy jako setkę jest takim właśnie nadużyciem.
  • Odpowiedz
@Proton2137: jaok twierdził, że całe te prowadzi rozmowy telefoniczne a potem je edytuje, bo ct sepleni czy coś

twierdził też że raz ct zadzwonił do krzysztofa bosaka i kompletnie zmontował rozmowę

@swietegokorzonki10: „Raz zadzwonił” do dość lekko brzmi, ja mówię, że był znany z tego, że zawsze tak robi. A że zgubił kiedyś pendrive to podobno jeden kolega redaktor ma do dziś zgranych wiele takich rozmów (tzn oryginał
  • Odpowiedz
@Darth_Menelious: Bzdura totalna, Kononowicz gada takie głupoty, że nie ma najmniejszej potrzeby, żeby coś tu montować i przerabiać. Chyba nie sądzicie, że jest super elokwentny i rozgarnięty, a CT robi z niego kretyna przerabiając rozmowy z nim. A zarzuty Jaoka, że CT pije to takie przyganiał kocioł garnkowi. No i trochę słabe, p----------ć byłego kolegę z byłej pracy.
  • Odpowiedz