Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mirki i mirabelki, powiedzcie kto w tej sytuacji jest nienormalny. Otóż moja dziewczyna sika pod prysznicem. Z przykrością stwierdzam, że gdy mi o tym powiedziała, to poczułem do niej straszne obrzydzenie ( ͡° ʖ̯ ͡°) Wiem, że niektórzy mężczyzni tak robią, no ale żeby kobieta tak robiła to jest dla mnie przesada... Powiedziałem jej żeby tak nie robiła, a ona powiedziała, że to nic złego + oszczędność. Co o tym sądzicie?

#zwiazki #sikanie #logikarozowychpaskow #fujka #kiciochpyta

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów

Czy to normalne, aby DZIEWCZYNA sikała pod prysznicem?

• TAK 78.8% (1270)
  • NIE 21.2% (342)

Oddanych głosów: 1612

• 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@agaja: Ogólnie się zgadzam, ale tak z drugiej strony co do palenia i przeklinania to jakoś bardziej mnie razi gdy kobieta to robi. Może przez to, że zmniejsza to pulę kobiet nadających się na żony xD No i też strasznie mnie razi jak Karyny palą p-------y w ciąży, czasem nawet w 8-9 miesiącu albo gdy dziecko się już urodzi to jadą z wózkiem i palą jednocześnie ( ͡° ʖ
  • Odpowiedz
@agaja: czyli jednak mimo że masz odmienny tok myślenia, to jednak przyznałas mi rację, że obowiązują takie niepisane prawa. Tez sądzę, że jest to przejaw dyskryminacji, ale takie niestety są zasady życia społecznego ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@C8H18: a czy ja gdzies pisalam, ze nie ma zwyczaju przepuszczania kobiety, czy ze nie powinno sie jej bic?
Nie.
Ja pisalam, ze nie laczy mi sie to z tym, ze nie powinna sikac pod prysznicem :P

@trevoz: wiesz, z ciaza/dzieckiem to jak dla mnie jeszcze osobna kwestia. Bo tu nie chodzi tylko o to, ze ta kobita pali, tylko, ze krzywdzi dziecko. Tez zdarza mi sie widywac
  • Odpowiedz
@agaja: może jest może nie ale jest faktem, a fakty trzeba akceptować, bez znaczenia na ti jak bardzo absurdalne by nie były ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz