Aktywne Wpisy
Jacek12 +85
Dzisiaj odebrałem zaświadczenie o niepełnosprawności córki ze względu na #autyzm Wiąże się to zasiłkiem niecałe 3000 zł - niby spoko ale w dupie mam te pieniądze. Córka ma ponad 7 lat i nie mówi, ma parę lat młodszą siostrę która rozwija się mega super. Widzę jakby to było gdyby starsza córka też była normalna. Mega zazdroszczę innym rodzicom. Bardzo ciężko mi się na to patrzy i już nie mam na
#religia #wiara #gimboateizm
Mam nadzieję że to się w końcu unormuje i będziecie mogli wyznawać swoją religię w spokoju.
mnie zawsze zmuszali albo szantażem albo ostracyzmem. mój największy uraz do religii powstał w chwili kiedy na pierwszych piątkach przed bierzmowaniem ksiądz wyczaił że stoję na schodach przed kościołem zamiast w środku i sprzedał mi lepe w twarz za to
ty też próbujesz manipulować trochę teraz, ofiary z nich robisz a to oprawcy
ale c--j tam mi wszystko jedno
Sam wyśmiewam kościół jako instytucję jaką się (już dawno) stał, wysokie w nim "osobistości", takimi ludźmi jak Rydzyk wręcz gardzę, a dzisiejsze powiązania kościoła z panującą nam władzą hejtuję ile się da, ale jak ktoś mi osobiście wręcz lży, bo wierzę w Boga, to to jest żenada.
Tzn ja nie daję o to j-----a i ignoruję, ale chyba
Festiwal który masz okazję oglądać to szkalowanie kościolu jako instytucji która w-------a się w życie osób nawet z nią nie związanych.