Wpis z mikrobloga

• 2
@tomosano: oglądam regularnie. I tak, zwracam się do pedalarzy ponieważ prezentowany osobnik poruszał się rowerem, wiele ciekawych akcji z samochodami miałem ale za każdym razem jakoś udało mi się wybrnąć między innymi dzięki Polskim Drogom i świadomości co w danym momencie ktoś może odwalić na drodze.
  • Odpowiedz
@pablooooo: Ja p---------m na rowerku tylko po lesie, nie rozumiem jak tacy ludzie jak on mają przyjemność z jazdy gdy co 2 min muszą stawać, powietrze j---e starym dieslem, a kierowca ciężarówki wyprzedza cię z marginesem 20 cm bo musi zawieźć bułki, wędliny itd. Poza tym powinno być ograniczone poruszanie się po drodze rowerami, hulajnogami, rolkami i innym syfem bo się piaskownica na drodze robi. ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
  • 1
@pablooooo wypchaj się gościu. Zniżasz się na dno tekstami "pedalarze" "jak wami gardze". Zobacz sobie np na moją aktywność na tagu #rower. Od miesięcy człowiek próbuje dołożyć swój grosik by wszystkich pogodzić a tu znajdzie się hejter jeden z drugim. Są debile ale nie jest ich aż tak wielu
  • Odpowiedz
  • 2
@mazaq1: również pozdrawiam. Zniżanie się na dno to prezentowanie takich akcji na drodze, ja jedynie nazywam rzeczy po imieniu. Jeżeli Twoja aktywność wyglada tak jak na moim filmie to nie chce tego widzieć, a jeśli należysz do tej grupy która korzysta z rowera bez psucia nerwów reszcie społeczeństwa czerpiąc z tego radość to zachęcam do wyzwisk pod adresem jednostek takich jak ta na filmie. Jako kierowca samochodu nie mam problemu
  • Odpowiedz
  • 1
@pablooooo jeśli chcesz wiedzieć jak wygląda moja aktywność to się nie musisz domyślać tylko zerknij na moje ostatnich 10 postów z tagiem rower.
  • Odpowiedz
  • 1
@mazaq1: nie potrzebuje - tak jak napisałem, jak robisz to dla własnej przyjemności nie psując nikomu nerwów to bardzo się cieszę. Nie rozumiem tylko bronienia takich zachowań jak na filmie tylko dlatego ze korzystacie z tego samego środka transportu. Tym bardziej powinieneś popierać tępienie czegoś takiego bo to kolejna akcja która powoduje u mnie odruch bezwarunkowy w postaci wzrostu ciśnienia na widok kogoś na rowerze, później przez takie jednostki wszyscy
  • Odpowiedz
  • 1
@pablooooo no właśnie to działa w dwie strony. Wychodzę kiedyś z pracy do windy z kaskiem pod pachą a gość z piętra do mnie zagaduje ze mu rowerzysta wyskoczył przed maske rano.
Ileż to plusów mają komenty ze pedalarzami trzeba nakarmić bezpanskie koty. Zobacz na swój pierwszy post. Nie walisz w całą grupę?
  • Odpowiedz
@pablooooo: piszesz: pedalarze, jak ja wami gardzę - wrzuciłeś wszystkich do jednego worka... masz Ty rozum i godność człowieka? A później jeszcze dodajesz, że rośnie Ci ciśnienie na widok każdego rowerzysty. To poziom dyskusji jak wszystkich kierowców wrzucać do bandytów drogowych, na podwójnym gazie i bez rozumu. A jak nie dociera, to posiadaczy iPhonow pedałami i bananowcami. Zastanów się jak formułujesz przekaz, chyba że zależało Ci tylko na dymie i
  • Odpowiedz
  • 2
@DejwiD: post wyżej wyjaśnienie. Rosnące ciśnienie na widok każdego na rowerze bylo przykładem tego ze pedalarze szkodzą również normalnym rowerzystom bo później automatycznie na widok roweru ludzie maja przed oczami właśnie takich cymbałów jak pan z mojego filmu
  • Odpowiedz