Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@theqkash: Czy ja dobrze widze, że nazwa zastrasza mniejsze firmy ponieważ te dyskutują na niezaleznym forum o usługach i przedstawiają konkretne liczby na podstawie niezależnych od forum narzędzi? WTF ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@snappik: spójrz jeszcze na powyższe posty, a nawet na cytat Adama jaki pojawił się w poście co do którego było roszczenie i oceń w jaki sposób firma nr 1 odnosi się do jego firmy.
  • Odpowiedz
@buntuubuntu: tak, przyszło poleconym. Ja z chęcią im odpiszę, ale dla mnie to jest nie dość że atak na konkurencję i fakty, to dodatkowo jest to kolejny atak na niezależne forum hostingowe, na którym notabene żaden bezpośredni atak na tą firmę się nie odbył. Za chwilę co tydzień będę dostawał takie pismo, jak któryś z userów napisze, że mu hosting wolno działa.
  • Odpowiedz
@theqkash: to ja bym im odpisał coś w stylu: "przyjdźcie z nakazem to dane udostępnię, a do tego czasu możecie wychędożyć się bagietką z masłem" ;) hejtuje nazwa.pl gdzie popadnie i chyba zaraz założę sobie konto u Ciebie żeby opisać moje przejścia (same fakty) z nimi ;)
  • Odpowiedz
@theqkash: o kurczę, jestem znany (òóˇ)

Jeżeli o mnie chodzi - spokojnie można udostępnić moje dane. Ba, zapraszam firmę nazwa.pl na priv - podam im wszystkie moje dane i potwierdzę każdy post - żeby nie musieli niepotrzebnie niepokoić administratora forum. Nigdy nie napisałem tam nic nieprawdziwego, a każdy ewentualny "hejt" to tylko stwierdzenie faktów - nic mnie tak nie denerwuje jak pisanie głupot przez
  • Odpowiedz