Aktywne Wpisy

Gran +463
Mircy pijcie ze mno kompot
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
CoDwa +207
Dla mnie największym kręceniem korbą był cały pandemiczny cyrk z wirusem, szczepionkami i kodami QR. Przykłady?
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
źródło: cfb0931e84cbcf82abed8e9e30f1b21c
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Jeżeli o mnie chodzi - spokojnie można udostępnić moje dane. Ba, zapraszam firmę nazwa.pl na priv - podam im wszystkie moje dane i potwierdzę każdy post - żeby nie musieli niepotrzebnie niepokoić administratora forum. Nigdy nie napisałem tam nic nieprawdziwego, a każdy ewentualny "hejt" to tylko stwierdzenie faktów - nic mnie tak nie denerwuje jak pisanie głupot przez
To co ostatnio robi nazwa.pl to jedna wielka żenada xD
Telefony mi się urywają, ale naglasniajcie jak macie możliwość.