Aktywne Wpisy
dexter-morgan +80
Aktualizacja mojego #dogecoin który kupiłem w marcu za 100k pln.
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
wedkarzyk +7
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
#4konserwy #neuropa #historia
Komentarz usunięty przez autora
Wartosci polskiej glupoty,walki szablami na czolgi i szeroko pojetego romantyzmu- umiera za wolnosc Wasza.
I ogolna martyrologie.
Tez uwazam,ze to byla skrajna glupota.
Powstanie,ktore tylko i wylacznie zniszczylo Warszawe.
@BekaZWykopuZeHoho: Umierania bez celu
Komentarz usunięty przez autora
Za to j---ć prądem należy dowództwo AK, bo ani powstania nie przygotowało specjalnie, anie też nie powstrzymało ludzi w oczekiwaniu na lepszą okazję. W czasie samego powstania były tez
@Tylko_noc: Nie wiem dlaczego nie wyciągnięto wniosków - bo tak zakładasz, może jednak wyciągnięto wnioski? Nie wiem czy nasz wywiad miał informacje o ustaleniach Wielkiej Trójki z Teheranu 1943 gdzie dokonano wstępnego podziału Europy i przesądzono los Polski bo jak mieli takie informację to wyciągnęli dobre wnioski.
@Tylko_noc: Więc podziel się tą wiedzą, proszę.
@vegetassj1: jest to typowa retoryka wbita nam przez 50 lat przez Ruskich. Brak wiedzy, braki logiczne - sranie we własne gniazdo - tak nas ukształtowano i tak o to myśli i pisze człowiek radziecki. Powtarzanie wyżej wymienionych sloganów ćwiczono z nami
Taka jest prawda: w Polsce czcimy porazki,a nie zwyciestwa.
P.S wstyd to obrazac innych,uzywajac do tego sloganow.
@vegetassj1: "Wartosci polskiej glupoty,walki szablami na czolgi i szeroko pojetego romantyzmu- umiera za wolnosc Wasza.
I ogolna martyrologie.
Tez uwazam,ze to byla skrajna glupota.
Powstanie,ktore tylko i wylacznie zniszczylo Warszawe." Sam się obrażasz tym co piszesz a do tego obrażasz ludzi co walczyli za Polskę. Braki wiedzy i powtarzanie sloganów chwały Ci nigdy nie przyniosą a wręcz przeciwnie. Na początek polecam dr Rafał Brzeski - otworzą Ci