Aktywne Wpisy
wilk633 +122
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Wrrronika +7
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
- #gimboateizm
- jesteś leniwy, bo nie chcesz chodzić do kościoła
- lewak
- to tylko metafora
- przyjdzie islam, to zobaczysz
- 99% Polaków to katolicy
- prawdziwy ateista nie wypowiada się na temat religii
- wśród murarzy też są pedofile
Tyle na szybko, prosiłbym o uzupełnienie listy.
#gimboateizm #bekazkatoli #ateizm #katolicyzm
ale w----------e się w politykę i utrudnianie życia poprzez propagowanie swoich skrajnych i fanatycznych poglądów to okej, wszystko spoko xD
Czy swieta chrzescijanskie pokrywaja sie ze swietami poganskimi/politeistycznymi? Tak.
Ta klotnia nie ma sensu.
Istota wiary jest uwaga,WIARA, w zycie po smierci( wieczne, w innym miejscu).Tyle.
Czy Bog jest czy go nie ma, nie ma znaczenia.Nikt nie udowodnil,ze istnieje,nikt tez nie udowodnil,ze nie istnieje.
- Brodaty facet siedzący na chmurce w niebie nie istnieje.
- W Biblii jest dużo przemocy.
- Inkwizycja
- Księża to pedofile
- prawak, katotalib, pisuar
- (matka/babka każe mi się dzielić opłatkiem/iść do kościoła/itp.), czuję na sobie ucisk katoli.
Komentarz usunięty przez autora
Właśnie w tym rzecz, że w o wiele mniejszym stopniu, niż niektórzy przekonują. Najczęstszymi podobieństwami (o ile w ogóle je za takie uznać)są czynienie niektórych cudów, jakiś uczeń i nauczanie. Strasznie mało.
Reszta to wymysły, efekt powtarzania niezweryfikowanych
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
ps. "nie wierzę, że homeopatia działa", kwiiiii kwiiii argumentum ad ignorantiam
ps2. mówił ci ktoś, że masz strasznie irytujący sposób pisania?
@eMac1ek No chyba Cię p------o, to by było zbyt oczywiste ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AlvarezCasarez: Co masz konkretnie na myśli?