Aktywne Wpisy

odgrzybiacz +250
Demografia w kraju leży. Powodem jest mniejsza presja na posiadanie dzieci, większy nacisk na samorealizację.
#demografia #spoleczenstwo #polska #rodzina
#demografia #spoleczenstwo #polska #rodzina
źródło: G9K5aplW8AAnYok
Pobierz
Apocaliptorr +83
S@mobojstwo człowieka to dla mnie największy dowód na nieistnienie chrześcijańskiego boga albo jego obojętność. Powiecie, że człowiek ma wolną wolę, tak? Jak jeszcze chodziłem do szkoły, był ze mną w klasie dzieciak, który się z@bił. 12 lat, gnębili go w szkole. Szkolne cwaniaczki namówili 3/4 uczniów przeciwko niemu i zmawiali się, żeby go bić po szkole. Jego rodzice w niczym go nie wspierali. I jak mi odpowiecie na to co się wtedy

Wyrwane z kontekstu a juz bekezkatoli napedzac chcesz
Wojna to pokój
Wolność to niewola
Ignorancja to siła
Z reszta, nie znasz bp Rysia i nie slyszales o nim pewnie, i biorac pod uwage jego autorytet kaznodziejski, mi byloby glupio podwazac jego slowa, ale coz - ateisci moga atakowac katoli, a niby tacy wolni i myslac po swojemu, ale nikt inni poza nimi racji nie ma
Peace ;)
Rozumiesz to na swoj sposob wiec nie zgadzasz sie z tym;
Zapewnie biskupowi Grzegorzowi chodzilo o wolnosc ktora czlowiek ma w Chrystusie, wiara w Chrystusa daje prawdziwa wolnosc, lecz istota jej jest posluszenstwo Bogu, odnajdywanie Woli Bozej w codziennosci i akceptowanie jej
Komentarz usunięty przez autora
@Pally: Wiadomo przecież, że religia jest systemem totalitarnym.
#bekazislamu
A teraz uwaga, przychodzi muzułmanin i mówi ci, że jesteś płytki, a to jest głębokie i mądre, bo tak naprawdę chodzi o to, że kobieta jest wolna od męskich spojrzeń, jej dusza staje się czysta w Allahu i nie kusi mężczyzn swoim nieczystym ciałem. Osiąga pełnię wolności ludzkiej, jak