Wpis z mikrobloga

Ja pienie, nic mnie tak nie w-----a jak debile piszący "bez dysku SSD nie warto kupować laptopa".
Wy zdajecie sobie sprawę że nie każdy tasuje się do tego że system startuje mu w kilka sekund i wszystko z--------a szybko. Ludzie wybierają się HDD bo są nadal o wiele tańsze względem oferowanej przestrzeni dyskowej a to że są o wiele wolniejsze od SSD nie jest dla nich problemem.
Jak zamierzacie na każde pytanie o lapka pisać wysrywy typu "nie ma SSD ale gunwo11!!" To zapraszam w---------ć na jakąś elektrodę i tam walcie sobie wzajemnie konia bo tacy jesteście odkrywczy
#laptopy #takaprawda #niepopularnaopinia #elektroda #ludziedebile #dzbany
  • 222
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cytrynowe_Ananasy: biorąc pod uwagę że różnica w cenach laptopów z ssd 120gb + hdd, a samym hdd to z reguły 100-150zł, ewentualnie zakup ssd 120gb na własną ręke to niewielki koszt to p--------z głupoty xD

Ludzie wybierają się HDD bo są nadal o wiele tańsze względem oferowanej przestrzeni dyskowej a to że są o wiele wolniejsze od SSD nie jest dla nich problemem

nie jest problemem ale później bóldupy bo
  • Odpowiedz
@Cytrynowe_Ananasy:

Rok 1993: A na co komu kolorowy monitor? Do pracy na kompie w zupełności wystarcza monochromatyczny.

Rok 1997: A na co komu karta dźwiękowa? Do pracy na kompie w zupełności wystarcza PC
  • Odpowiedz
@Cytrynowe_Ananasy: Eh. Niech kazdy wybiera co mu potrzebne. ¯\_(ツ)_/¯ Ja sobie nie wyobrażam pracy bez SSD, system włącza się w 20sekund, programy w 5-10. Gierki wczytują się z 5 razy szybciej. Zresztą argument odpada na starcie bo w komputr można wsadzić nawet i 4 dyski SSD, lub HDD, lub pomieszać, nawet w lapkach są opcje na drugi dysk.
  • Odpowiedz