Aktywne Wpisy
Siema, kiedyś wyczytałem w regulaminie że użytkowanie więcej niż jednego konta grozi banem, w związku z tym mam pytanie, mam konto już trochę lat, teraz moja dziewczyna zakłada swoje na swoim laptopie, wiadomo że #moderacja zobaczy tylko adres zewnętrzny i dwa konta, czy dostanę bana?
noipmezc +4
wpisujcie wasze ulubione batony
oto muj
nie wiem co oni robia z tymi orzechami ale sa zajebiste
oto muj
nie wiem co oni robia z tymi orzechami ale sa zajebiste
Wy zdajecie sobie sprawę że nie każdy tasuje się do tego że system startuje mu w kilka sekund i wszystko z--------a szybko. Ludzie wybierają się HDD bo są nadal o wiele tańsze względem oferowanej przestrzeni dyskowej a to że są o wiele wolniejsze od SSD nie jest dla nich problemem.
Jak zamierzacie na każde pytanie o lapka pisać wysrywy typu "nie ma SSD ale gunwo11!!" To zapraszam w---------ć na jakąś elektrodę i tam walcie sobie wzajemnie konia bo tacy jesteście odkrywczy
#laptopy #takaprawda #niepopularnaopinia #elektroda #ludziedebile #dzbany
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja mam 1tb HDD w lapku,a system i tak startuje w kilka sekund. Nie widzę żadnego spadku prędkości podczas codziennej pracy, a skoro nie widać różnicy, to po co przepłacać?
2W to jest podczas pełnej pracy, pod niewielkim obciążeniem dużego zysku nie ma 0.2-0.4W, ale z ssd jest przede wszystkim ciszej i liczy się dostęp losowy.
Jakaś zarzutka?
Przecież to oczywiste że nie warto kupować laptopa bez SSD.
Jak potrzebujesz dużo miejsca na dane to lepiej dodatkowo dokupić HDD przenośny.
Generalnie piszesz jak ktoś kto nigdy nie doświadczył piękna odmulenia starego kompa za pomocą prostej
Komentarz usunięty przez autora
SDD na soft i elo
Olso w wielu laptopach da się mieć dwa dyski, jeden SSD na system i narzędzia pracy, a drugi, HDD, na pierdoły i na bardzo duże rzeczy