To uczucie jak twoja pierwsza miłość po 3 latach związku zostawia cie bo chce robić kariere w wielkim mieście a teraz przynosi ci zimne p--o do stołu bo jest to jej praca. Napiwku nie będzie. #zwiazki #logikarozowychpaskow
@frytex2 Jej aktualna pozycja w drabince kariery zawodowej zmusza ją do kontaktu z klientami i bycie miłym dla nich. Też bylem jej pierwszą milością więc udawać może ale dobrze wiemy że wszystkich bolą takie rzeczy.
@k8lin: beke z czego ? ze jej nie dal ? ma swoje wynagrodzenie i z tego powinna sie cieszyc. To jest jego wola czy jej da czy nie, a na to co spoleczenstwo narzuca, ze powinno sie dawac jak chce to moze miec w------e. Nikt go nie zmusza i tak niech tez czyni jezeli mu sie to podoba.
Swoja droga malo znasz ludzi, niektorzy i za 10gr by Cie zabili.
@Rihter: ale ja nie pisze o Twoich kartach. Po prostu nie kazdy tak strasznie przezywa tego typu tematy - gdzie tu widzisz jakiekolwiek picie do Ciebie?
Ja jedynie zgodzilam sie z przypuszczeniem, ze to spotkanie znaczylo dla Ciebie znacznie wiecej, niz dla niej. ¯\_(ツ)_/¯
Japierdziele, ale w kwestii #psy na wykopie to się patologia robi xD Obudziły się płatki śniegu, tyle lat psy kooegzystowały razem z ludźmi, a teraz ludziom wszystko przeszkadza. Weźcie wy się odizolujcie od społeczeństwa najlepiej xd
@Rihter: raczej niekoniecznie. Obawiam sie, ze blizej prawdy jest @karczochh.
@agaja
Grupa psychologów z wykopu odkryła moje karty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@erysipelothrix: kariera kelnera ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Awans będzie na menedżera sali xD
@Rihter: Wyimaginowana pierwsza miłość, która nawet nie wiedziała, że była z tobą w związku xD Mieliście już ustalone imiona dla swoich dzieci? xD
Zapomniałeś dodać najważniejszego:
Swoja droga malo znasz ludzi, niektorzy i za 10gr by Cie zabili.
Po prostu nie kazdy tak strasznie przezywa tego typu tematy - gdzie tu widzisz jakiekolwiek picie do Ciebie?
Ja jedynie zgodzilam sie z przypuszczeniem, ze to spotkanie znaczylo dla Ciebie znacznie wiecej, niz dla niej. ¯\_(ツ)_/¯