Wpis z mikrobloga

a kończą przy boku chada, przystojniaka tępego jak wiadro gwoździ, który pracuje na myjni czy na magazynie (z całym szacunkiem do tych prac)

@pijekubusplay: No ogólnie to fajnie, że poruszasz temat głębiej niż "lochy to coorvy", ale tak uogólniasz, że o ja cie nie moge. Jak ktoś się obraca w takim towarzystwie, że laski lecą na testosteron u kolesia co jest fizolem to z całym szacunkiem, ale niech zmieni towarzystwo,
  • Odpowiedz
@Zniwiarz-Ponury: @Queboo @destrodd - ok, ale wiecej nie mam pomysłu, a wiem że o gadzim mózgu mało kto wiedział. Pzrecież nie bede pisać jak wyjść z pzregrywu bo nawet nie znam do konca tego slangu. O czymś konkretnym chcielibyście poczytać?

@Harmonijka: Tak, wiem. Łączymy sie w pary raczej na podobnym pozomie wykształcenia (ale lepiej żeby to facet miał wyższe, lepsze i wiecej zarabiał) i na podobnym
  • Odpowiedz
@Harmonijka: No dobra ale mozna byc i wyszktalconym i przystojnym i wysokim i wysportowanym i towarzyskim jednocześnie. Albo i wyksztalconym i wysportowanym i towarzyskim. No na wzrost i twarz nie ma sie wpływu.
  • Odpowiedz
@pijekubusplay: @Harmonijka:
Mógłbyś popisać trochę o uczuciach bo ja np nigdy jako tako nie odczułem miłości a jak paczę na dyfinicje to nie widzę w tym sensu

Jestem zbyt obojętny w stosunku do ludzi / nie widzę sensu małżeństwach
  • Odpowiedz
@RBNG: o komediach romantycznych, tam tak często było. Jeśli sie ich oglądało dużo to potem są skutki. Nieśmiałość dziś nie jest w cenie.
Nie, on pokazuje że jak masz ryj super to możesz do laski pisać wyzywająco i chamsko i jest ok, a jak to robi on to ma unmatch albo go obrażają.
  • Odpowiedz
@pijekubusplay: kazdy z nas posiada gadzi mozg.
Takze mezczyzni.
Wszyscy rodzimy sie i funkcjonujemy sterowani nim, zwlaszcza we wczesnym dziecinstwie, a potem przechodzimy kolejne etapy rozwoju.

To, ze czesc kobiet faktycznie zachowuje sie w opisany sposob, nie oznacza ze wszystkie. Moim zdaniem za bardzo uogólniasz.
Druga sprawa - nie rozumiem, dlaczego w tego typu tematach mezczyzn dzieli sie wylacznie na dwa typy - meskiego lobuza oraz niesmialego, ale dobrego i
  • Odpowiedz