Aktywne Wpisy
SaIamanca +319
Dostałem w rozliczeniu Samsunga S24+ i do niego smartwatcha z tej samej firmy, a że nie jest mi to potrzebne i od 4 miesięcy się kurzy to oddam wykopkowi (bez zielonek!)
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
jarosuaf +491
Wypadek był koło mojego miasta, najprawdopodobniej w środku dwie osoby. W komentarzu to, co się od auta odkleiło.
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
Przecież nie ma w regulaminie czegoś takiego jak "wojenki polityczne" ( ͡° ͜ʖ ͡°). To się doda, dwa kliknięcia myszką, Adrian podpisze i cyk, już mamy wojenkę w regulaminie.
A bo moderacja jest z nerłopy!!! No i fajnie, może kiedyś będzie z konserw? Mi to rybka, kocham ten trzask pękających, konserwowych dup heheheheh. Spijam wasze prawackie łzy ze słoika.
Pięknie was moderacja zaorała, dokładnie pokazali wam do czego teraz dąży państwo polskie. Może się następnym razem zastanowicie, zanim bezwolnie oddacie kolejne obszary władzy w ręce jednego, chorego człowieka/organu.
Zresztą, nie bójcie się, PiS wiecznie rządzić nie będzie, a fajne mechanizmy autorytarne przez nich Wprowadzone pozostaną. I wtedy zacznie się dopiero piszczenie, jaka to zła władza uciska biednych nacjonalistów.
Wyciągnijcie z tego wnioski i zacznijcie patrzeć na świat w szerszej perspektywie niż "hłe hłe jak tam somsiedzie, przecież sondy som wolne xDDDDDDDDD czekałem pół roku na rozprawę xDDDDdDFddddd"
#polityka #neuropa #bekazpodludzi #bekazprawakow #oswiadczenie
Co do analogi to bardziej sytuacja na wypoku pasuje do patologicznej rodzinki gdy to gówniaki narozrabiały, a gdy ktoś je chciał naprostować to przyszli z patologicznymi rodzicami, a ci wymierzyli "sprawiedliwość".
uuu, mamy to inteligenta który wierzy w rządową propagandę, a nie zdanie niezależnych od rządu prawników w Polsce, Europie i Stanach. niezły naiwniak z ciebie, coś kiepsko z
Chyba oboje się zgadzamy, że malowanie farbą elewacji budynków jest niedopuszczalne, a czy pani propagowała totalitarny system oceni sąd. Wg mnie nie. Nie sądzę, że jakikolwiek obrońca przegrałby taką sprawę.
Po to przestępstwa mają znamiona, żeby stawiać zarzuty, na jakie one pozwalają. Inaczej przejdziesz na czerwonym pustą drogą, a celem "ocenienia przez sąd" postawią ci narażenie na
Zatem żyje dalej w tym samym przeświadczeniu co wcześniej. Oderwani od koryta wymyślili w Polsce opresję, żeby do koryta wrócić.
Dość wspomnieć ten ból d--y z powodu niedziel.