Aktywne Wpisy
b_oski +51
niewiemjakiwybrac +233
#nieruchomosci #bieda #lata90 #takaprawda
O dobrych latach 90 może tylko napisać osoba urodzona w okolicach 2000-2005 roku xD
Każda osoba po 30 wie, że to momentami były jeszcze gorsze czasy niż komuna. Horror Polaków związany ze przemianami gospodarczymi, skrajną biedą, bezrobociem, gdzie ludzie nie znali pojęcia karta kredytowa tylko "zeszyt" w osiedlowym sklepie, bezprawie, na ulicy powszechne krojenie przez patologie. O korupcji nawet nie
O dobrych latach 90 może tylko napisać osoba urodzona w okolicach 2000-2005 roku xD
Każda osoba po 30 wie, że to momentami były jeszcze gorsze czasy niż komuna. Horror Polaków związany ze przemianami gospodarczymi, skrajną biedą, bezrobociem, gdzie ludzie nie znali pojęcia karta kredytowa tylko "zeszyt" w osiedlowym sklepie, bezprawie, na ulicy powszechne krojenie przez patologie. O korupcji nawet nie
#praca
a ja mam normalne umiejętności, nie żadne
np. potrafię szybko pisać na klawiaturze
więc jakieś mam
bez patrzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
rubryka umiejętności powinna być skasowana bo i tak nikt na to nie patrzy tylko wypytują cię na rozmowie
większość osób ma tam biegłe pisanie na klawiaturze, obsługa klienta, wysokie umiejętności interpersonalne, umiejętność pracy w zespole ite pe ite de i inne p--------y co potrafi każdy, czyli te normalne umiejętności ;d
w IT właśnie muszę umieć coś więcej, mieć specjalistyczne umiejętności, które w sumie są do nauczenia ale nie w 1
ale obecnie oprócz tego nawet na stanowisko sprzedawcy potrzeba jeszcze dodatkowo pisać raporty sprzedażowe i wypełniać tabelki czego nie ma w umowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a ja chcę tylko dbać o asortyment, stać na kasie i sprzedawać, polecać, doradzać