Wpis z mikrobloga

gdzie laska, która nie jest głupia ale nie ma żadnych umiejętności oprócz tych normalnych może znaleźć pracę, w której nie wyżywa się na niej kierowniczka bez bolca?
#praca
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mleko_Czekoladowe: jeżeli mam normalne umiejętności, czyli według ciebie żadne a proponujesz mi pracę w mc'donald to rozumiem, że są tam szkolenia? bo nie ma pracy bez żadnych umiejętności

a ja mam normalne umiejętności, nie żadne
np. potrafię szybko pisać na klawiaturze
więc jakieś mam
bez patrzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mleko_Czekoladowe: w cv jest lanie wody
rubryka umiejętności powinna być skasowana bo i tak nikt na to nie patrzy tylko wypytują cię na rozmowie
większość osób ma tam biegłe pisanie na klawiaturze, obsługa klienta, wysokie umiejętności interpersonalne, umiejętność pracy w zespole ite pe ite de i inne p--------y co potrafi każdy, czyli te normalne umiejętności ;d

w IT właśnie muszę umieć coś więcej, mieć specjalistyczne umiejętności, które w sumie są do nauczenia ale nie w 1
  • Odpowiedz
@Myszoskocznia: mam UMIEJĘTNOŚĆ pracy na kasie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale obecnie oprócz tego nawet na stanowisko sprzedawcy potrzeba jeszcze dodatkowo pisać raporty sprzedażowe i wypełniać tabelki czego nie ma w umowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a ja chcę tylko dbać o asortyment, stać na kasie i sprzedawać, polecać, doradzać
  • Odpowiedz
@JessieJot: jezeli uwazasz ze to takie easy do it to widze ze jednak ta praca jest dla kazdego. Nigdy nie moge zrozumiec tego toku myslenia. Poza tym wszedzie cie doszkola - mowimy o stanowiskach prostych. Btw. Pisanie na klawiaturze to nie jest umiejetnosc, tak jakbys chwalila sie ze potrafisz pisac badz czytac, to nie sredniowiecze.
  • Odpowiedz