Aktywne Wpisy
Tacy cwani jestescie ze robicie 100, 200 czy 300km na specjalnie do tego przystosowanych aerodynamicznych rowerach kolarzowych z cieniutkimi oponkami na duzych kolach? Sprobujcie sobie 100km przejechac na skladaku Wigry 3. Wiekszosc z Was sie zesra a nie dojedzie. Nie pozdrawiam.
#szosa #rower #takaprawda
#szosa #rower #takaprawda
schweizer +2
Będzie grane. :)
#pokazmorde #chwalesie #atencyjnyrozowypasek #snooker #bilard
@ostrzyjnoz: Mam w domu skrzypce (chociaż nie gram, długa historia) i też pomyślałem "skrzypce!". Stopka nie dosyć, że prawie przykryta bluszczem (jeżeli to nie jest bluszcz to z góry przepraszam) to ma szerokość dosłownie jednego pixela.
Gdybym wytatuował sobie mojego kota, samego bez czegoś do porównania wielkości wszyscy myśleliby, że to czarna pantera, więc tego, nie ma się co sadzić ;)
@DulGukat: Tak, to bluszcz, a przynajmniej tak miało to wyglądać (xD). No mam wiolonczelę w domu nawet i nie wydaje mi się, żeby była bardzo gruba, w porównaniu do pudła. Mam nawet jej zdjęcie, ale akurat ma schowaną stopkę.
-->szara myszka
-->tatuaż
Wołam tych, którzy zwrócili mi uwagę na grzywkę
Naprawdę uważacie, że bez grzywki jest lepiej? Ja na pewno nie jestem obiektywna, bo jestem przyzwyczajona do obecnego wyglądu, ale chcę wam pokazać, jakbym wyglądała bez grzywki i żebyście powiedzieli, czy nadal podtrzymujecie swoje stanowisko w tej sprawie.
Grzywka przed chwilą ścinana przez wybitnego fryzjera zwanego @ostrzyjnoz . xD
Masz bardzo ładną buzię więc nie chowaj się pod grzywką ^^
Komentarz usunięty przez autora
A że tych plusów jest tak dużo, to tylko źle świadczy o tym portalu.
NO CHYBA NIE. Całe technikum mnie znało, chłopcy za mną na korytarzach wołali, dziewczyny obgadywały, więc nawet mi nie mów, żem była szarą myszką w technikum.
https://finanse.wp.pl/nowy-rodzaj-oszustwa-rekrutacyjnego-przelew-na-1-grosz-6114202551810177a
Właśnie ze względu na to, że słyszałam wiele o tego typu aferach.