Wpis z mikrobloga

dlaczego nikt nie może się lepiej przyjrzeć temu dziełu

@ostrzyjnoz: Mam w domu skrzypce (chociaż nie gram, długa historia) i też pomyślałem "skrzypce!". Stopka nie dosyć, że prawie przykryta bluszczem (jeżeli to nie jest bluszcz to z góry przepraszam) to ma szerokość dosłownie jednego pixela.
Gdybym wytatuował sobie mojego kota, samego bez czegoś do porównania wielkości wszyscy myśleliby, że to czarna pantera, więc tego, nie ma się co sadzić ;)
@Janusz_Sportu: Mam już męża.
@DulGukat: Tak, to bluszcz, a przynajmniej tak miało to wyglądać (xD). No mam wiolonczelę w domu nawet i nie wydaje mi się, żeby była bardzo gruba, w porównaniu do pudła. Mam nawet jej zdjęcie, ale akurat ma schowaną stopkę.

@Sanski: @dorotka-wu: @Bover:
Wołam tych, którzy zwrócili mi uwagę na grzywkę

Naprawdę uważacie, że bez grzywki jest lepiej? Ja na pewno nie jestem obiektywna, bo jestem przyzwyczajona do obecnego wyglądu, ale chcę wam pokazać, jakbym wyglądała bez grzywki i żebyście powiedzieli, czy nadal podtrzymujecie swoje stanowisko w tej sprawie.

Grzywka przed chwilą ścinana przez wybitnego fryzjera zwanego @ostrzyjnoz . xD

Pobierz
źródło: comment_pz7acmAUpvpyGeaXSJRMO04ty9fFMhh1.jpg
@rekoj: " szara myszka z twojej byłej techbazy"
NO CHYBA NIE. Całe technikum mnie znało, chłopcy za mną na korytarzach wołali, dziewczyny obgadywały, więc nawet mi nie mów, żem była szarą myszką w technikum.