Aktywne Wpisy

sezet11 +611
#wroclaw Zaginiony przed kilkoma dniami 17 latek z Wrocławia znaleziony martwy #polska #policja #wydarzenia

Mirki mam pytanie, cofałem dzisiaj samochodem i nie zauważyłem gościa z taxi i #!$%@?łem w niego. On zadzwonił do szefa wysłał mu zdjęcia szkody i szef powiedział że koszt wyniesie 1500 zł. Nie chcieli Policji ja też nie więc ugadaliśmy się i zapłaciłem mu kasę plus spisaliśmy oświadczenie że takowa kasa była przekazana. Czy mogą mi jakieś problemy robić w przyszłości czy raczej obejdzie się bez syfu?
#motoryzacja #kiciochpyta #stluczka
#motoryzacja #kiciochpyta #stluczka
#szosa #rower #takaprawda
@ujdzie radę :D
Mam kumpla, który biega w takich oto klapkach (zdjęcie autentyczne z jego Stravy) - m.in. biegi terenowe, nawet po kilkadziesiąt kilometrów. Tylko po co, jak można znacznie bardziej wygodnie w nowoczesnych, przeznaczonych do tego butach?
Masz samochód? Jakiś w miarę współczesny? Czy pałujesz
Czasami jeszcze jeżdżę po górach na zmodernizowanym retro mtb ze sztywnym widelcem :) i to nie po równiutkich przygotowanych singlach, z lekkimi podjazdami, tylko po losowych ścieżkach, często dość stromych. Fajnie później
@pieczony_szczur_z_ogniska: Każdy kto przejedzie 200 km szosą da radę przejechać na Wigry 100 km po wymianie siodełka.