Każdy kto zaplusuje zostanie zawołany za rok po sezonie do wpisu gdzie pokaże podstawowe dane statystyczne nt występów Krychy w Lokomotivie. Czy zrobi regres, progres, nie wiem, mogę gdybać, wszystko zweryfikuje boisko. Jak będzie większe zainteresowanie to zrobię jakieś bardziej sensowne zestawienie.
@TymRazemNieBedeBordo: Mam wrażenie ze mocno kibicujesz by mu nie wyszło ;) rok przesiedział na ławce a mimo to nie był najsłabszy w środku pola na MS...tak jak mówię- wszystko w jego nogach obecnie. Jak nie wróci do formy to wskakuje Zurkowski i tyle :)
@TymRazemNieBedeBordo: Na czym będzie polegać to porównanie? Ile meczy rozegrał na ile możliwych? Ile razy główna 11 a ile razy ławka? Ilość bramek/asyst? Ilość celnych podań? Liga rosyjska i angielska to niebo a ziemia.
@bepavuy: ja miałem zapostować tylko podstawowe statystyki bo nie spodziewałem się takiego odzewu xD ale skoro:
Jak będzie większe zainteresowanie to zrobię jakieś bardziej sensowne zestawienie.
więc wyciągnę jakieś oceny z różnych portalów, dam średnią na mecz, ilość meczy, minut na mecz, asysty gole i zobacze jak mu to średnio wychodzi, w porównaniu do innych kadrowiczów na jego pozycję, oraz innych graczy jego ligi + kilka wybranych piłkarzy
Każdy kto zaplusuje zostanie zawołany za rok po sezonie do wpisu gdzie pokaże podstawowe dane statystyczne nt występów Krychy w Lokomotivie. Czy zrobi regres, progres, nie wiem, mogę gdybać, wszystko zweryfikuje boisko. Jak będzie większe zainteresowanie to zrobię jakieś bardziej sensowne zestawienie.
Pozdrawiam
Wołam uczestników rozmowy
@utede: @LukaszN: @sikzmiednicy: @czlapka: @Saganis: @cytrynowyzabujca: @maaniek19:
#reprezentacja #wolajo #pilkanozna #transfery
źródło: comment_bFGLvqHsD1qAfRS6uBZKT2KthimJV1vP.jpg
Pobierzwięc wyciągnę jakieś oceny z różnych portalów, dam średnią na mecz, ilość meczy, minut na mecz, asysty gole i zobacze jak mu to średnio wychodzi, w porównaniu do innych kadrowiczów na jego pozycję, oraz innych graczy jego ligi + kilka wybranych piłkarzy