Wpis z mikrobloga

Okej, pod moim wpisem: https://www.wykop.pl/wpis/33901277/krychowiak-w-lokomotiv-xddddddddddddd-reprezentacj/ wywiązała się dyskusja na temat niepotrzebnego tonu prześmiewczego mojej wypowiedzi nt transferu Krychy. Więc. Sądzę, że nie uda mu się odbudować formy.

Każdy kto zaplusuje zostanie zawołany za rok po sezonie do wpisu gdzie pokaże podstawowe dane statystyczne nt występów Krychy w Lokomotivie. Czy zrobi regres, progres, nie wiem, mogę gdybać, wszystko zweryfikuje boisko. Jak będzie większe zainteresowanie to zrobię jakieś bardziej sensowne zestawienie.

Pozdrawiam
Wołam uczestników rozmowy

@utede: @LukaszN: @sikzmiednicy: @czlapka: @Saganis: @cytrynowyzabujca: @maaniek19:

#reprezentacja #wolajo #pilkanozna #transfery
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TymRazemNieBedeBordo: Mam wrażenie ze mocno kibicujesz by mu nie wyszło ;) rok przesiedział na ławce a mimo to nie był najsłabszy w środku pola na MS...tak jak mówię- wszystko w jego nogach obecnie. Jak nie wróci do formy to wskakuje Zurkowski i tyle :)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@TymRazemNieBedeBordo: Na czym będzie polegać to porównanie? Ile meczy rozegrał na ile możliwych? Ile razy główna 11 a ile razy ławka? Ilość bramek/asyst? Ilość celnych podań? Liga rosyjska i angielska to niebo a ziemia.
  • Odpowiedz
@bepavuy: ja miałem zapostować tylko podstawowe statystyki bo nie spodziewałem się takiego odzewu xD ale skoro:

Jak będzie większe zainteresowanie to zrobię jakieś bardziej sensowne zestawienie.

więc wyciągnę jakieś oceny z różnych portalów, dam średnią na mecz, ilość meczy, minut na mecz, asysty gole i zobacze jak mu to średnio wychodzi, w porównaniu do innych kadrowiczów na jego pozycję, oraz innych graczy jego ligi + kilka wybranych piłkarzy
  • Odpowiedz