Wpis z mikrobloga

#gownowpis
Czuje zażenowanie jak widze niektóre #rozowepaski
Sytuacja sprzed 5 minut
Przychodzi klient do sklepu i mówi ze chciałby kupic spodnie i czy bym mu pomogła. Mówię spoko, taką mam prace ( ͡° ͜ʖ ͡°) Podaje mu różne fasony, kolory i pytam jak się w nich czuje, które najlepsze. Facet (lvl 35) zaczyna mi opowiadać ze kupi od razu 3 pary, bo firmę ma i nie ma czasu na zakupy (jedna para za 350 zł), a powoli już nie ma w czym chodzic. Wszystko cacy, klient zadowolony i ja zadowolona do kasy zapraszam, już zaczynam kasować na co on, ze po żonę zadzwoni bo jego portfel ma. TO NIGDY NIE ZWIASTUJE NICZEGO DOBREGO!
Po 15 minutach wchodzi żoneczka...
Karynsko z ustami jak glonojad, w mini lateksowej i na 15 centymetrowych szpilach! Taka typowa solara! Obładowana siatami bo hehehe promocje były w kelwinie ( _)
I oczywiście facio prosi o portfel bo chce zapłacić. Pokazuje żoneczce jeansy, typowe klasyki trochę zwężane! I już po minie widze ze będzie inba!
Tynk z mordy zaczyna odpadać! Hur dur jej się one nie podobają, i on ich nie może kupić bo po co mu w ogóle! Ewentualne ona mu zaraz jakieś wybierze! Dre ryja na cały sklep, biedny facet stara się ją uspokoić, a ta wrzeszczy jeszcze głośniej!
Skończyło się na tym ze NIE ODDAŁA mu portfela, tylko strzeliła focha i wyszła, a on przeprosił mnie, wybiegł i nie wrócił.
A ja nadal nie wierze...
Boże, widzisz i nie grzmisz! #zalesie
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pracbaza #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki
  • 40
@zapijaczoneoczy: Standard, ile to sie w pracy naslucham od gosci jakie to musza kombinacje alpejskie wyczyniać by kupić sobie cokolwiek za swoje pieniądze... Jak się ich pytam dlaczego tak to wygląda, że kobieta im wylicza co i za ile mogą sobie kupić to zawsze tylko słyszę, że "kobiety i związki takie już są"

@Eugeniusz_Zua: XDDDDDDDDDDD czy to na serio piszecie? ciężko mi uwierzyć
@Eugeniusz_Zua ale wiesz, że tak jest tylko na wykopie? Chyba, że sama jestem aniołem i żyję wśród samych perfekcyjnych kobiet aniołów. Wydaje mi się jednak że np. żaden normalny człowiek nie licząc sytuacji ekstremalnych np gdy trzeba kasy na leczenie dziecka/ ktoś przewala wypłatę co miesiąc w kasynie nie dyryguje partnerem na co ma wydawać swoją kasę..
@zapijaczoneoczy: Nie ma we mnie współczucia dla ludzi którzy dobrowolnie wiążą się z takimi pijawkami i nie mają odwagi się postawić lub najzwyczajniej zmienić partnera. Poziom absurdu wywalił już poza granicę jako że to jego portfel i kasa. Jak sobie pościelesz tak się wyśpisz.
@zapijaczoneoczy: Ja tam często wybieram i szukam różowemu ciuchy. Ba, często jej też je po prostu kupuje np. przez neta, bo znam już wymiary xD W drugą stronę działa to podobnie. Już jej ufam, bo z reguły rzeczy które ona mi wybierze są OK (choć często początkowo nie jestem przekonany) i w drugą stronę działa to podobnie.

Ja jej się podobam, ona mi. I nikt się na zakupach nie nudzi. Polecam
@ruok: Tak tak wy wszystkie jesteście normalne xD Potem przychodzą shit-testy które robicie mniej lub bardziej świadomie i jak widzicie że wasz facet to beciak bez własnego zdania to go przerabianie tak jak chcecie i tak się dzieje za każdym #!$%@? razem. NIGDY nie widziałem związku w którym silniejsza charakterem kobieta nie traktowała jak psa swojego słabszego faceta. W sensie to wina facetów, chociaż tak naprawdę kobiet bo to one wychowują
no to albo ja widzę świat przez różowe okulary albo miałeś pecha do ludzi

@ruok: Czekałem na ten argument xD To, że twoje koleżanki przed tobą kreują się na anioły dbające o swojego faceta i pozwalające mu na wszystko to wcale nie znaczy, że tak w rzeczywistości wygląda. Ludzie ogólnie mają tendencje do przedstawiania siebie w samych superlatywach