Aktywne Wpisy

wredny_bombelek +46
ku*wa mać będzie nieskładnie i pewnie chaotycznie ale piszę to od razu po tym jak to zobaczyłem. Buduję sobie domek i jestem w trakcie wykańczania, jakieś 200m dalej jeden janusz kupił sobie działkę z dołem który musi zasypać i zaczął zwozić coś co wygląda jak płyty eternitowe - azbestowe. Picrel - zdjęcie robione tosterem. On pewnie będzie tym teren wyrównywał, część połamie, część zasypie, syf poleci w powietrze a pył azbestowy na
źródło: 20250204_161626
Pobierz
konstanty400 +2
Czy wy też myjecie / obmywacie kebaba po zakupie?
- tak 40.1% (117)
- nie 59.9% (175)

#randomanimeshit #anime #mangowpis #kiciochpyta
źródło: comment_K59LQculHfhyBDJjsPSZKhnx7HWXUtyA.jpg
PobierzOcena 9 na shindenie nie rozumiem i pozdrawiam. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Próbowałem, ale tk jest nieoglądalne
Też nie przepadam za gatunkiem mecha ale ten tytuł bardzo mi się spodobał i uważam, że zdecydowanie warto go obejrzeć.
Moim zdaniem najważniejsze plusy:
- świetnie zrobione, unikalne postaci
Minusy:
- 02
- oraz 02
- No
Komentarz usunięty przez autora
Dobrze napisana postać, ale zła osoba -> źle napisana postać, zła osoba -> nawet ujdzie jak napisana, ale dla mnie to dalej ktoś od kogo trzeba się trzymać z daleka ;)
No i nie podoba mi się wizualnie :P
Normalnie byłaby zwykłą postacia jakich wiele, których nie polubiłem, ale okej. Tylko, że niesamowicie agresywny fandom 02 spowodował reakcję obronną ;)
NAWET lubiłem Truskawkę,
( ಠ_ಠ)
Zdecydowanie za mało animu widziałeś.
pls enjoy anime
Kreska nie jest jakas wybitna, aczkolwiek pezyjemna dla oka. Bohaterzy ciekawi, łatwo sie do jakiegoś przywiązać. Główna postać bardzo ciekawa, napewno zainteresowała wiele osób, szczerze równiez skradla moje serce. Ogólnie w wielu momentach anime może przynudzać. Historia też za bardzo nie porywa.Jednak uważam, iż to anime ma piękny przekaz, cudownie jest ukazana