Wpis z mikrobloga

@EvilSoul: Moje postrzeganie tej postaci wyewoluowało z
Dobrze napisana postać, ale zła osoba -> źle napisana postać, zła osoba -> nawet ujdzie jak napisana, ale dla mnie to dalej ktoś od kogo trzeba się trzymać z daleka ;)
No i nie podoba mi się wizualnie :P
Normalnie byłaby zwykłą postacia jakich wiele, których nie polubiłem, ale okej. Tylko, że niesamowicie agresywny fandom 02 spowodował reakcję obronną ;)

NAWET lubiłem Truskawkę,
  • Odpowiedz
@mleko23: zdecydowanie zchrzanili końcówkę. VIRMowi zdecydowanie należało się wiecej czasu, może kolejny cour. Można byłoby ukazać rzeczy typu wewnętrzny konflikt Zorome, czy próby porozumienia z klaksozaurami. A tak dostaliśmy pędzącą karawanę, gdzie wszystko zostało maksymalnie uproszczone, a większość pytań pozostawiona w domyśle, by zmieścić jak najwięcej w bardzo krótkim czasie. Ostatni odcinek był okej, jednak to co zrobili wcześniej pozostawiło niesmak. W obliczu informacji, jakoby Trigger nie był zaangażowany od
  • Odpowiedz
@Zamaskowany_Kotek: czemu wszyscy chcą być nie wiadomo jakimi ekspertami w anime? Każdy struga z siebie nie wiadomo jaki autorytet, przekrzykując się o swojej ekspertyzie i elitarności i srając na opinie innych.
pls enjoy anime

• Odpowiedz
Wedlug mnie się opłaca. Nie należy to do moich ulubionych anime, z tego powodu, iż nie przepadam za mecha itp.
Kreska nie jest jakas wybitna, aczkolwiek pezyjemna dla oka. Bohaterzy ciekawi, łatwo sie do jakiegoś przywiązać. Główna postać bardzo ciekawa, napewno zainteresowała wiele osób, szczerze równiez skradla moje serce. Ogólnie w wielu momentach anime może przynudzać. Historia też za bardzo nie porywa.Jednak uważam, iż to anime ma piękny przekaz, cudownie jest ukazana
  • Odpowiedz