Wpis z mikrobloga

Moja siostra postanowiła ogłosić strajk głodowy w proteście przeciwko jedzeniu mięsa (mieszkamy z rodzicami, a ona nie umie sobie sama ugotować).
Matka stwierdziła, że przez następny miesiąc będzie tylko gulasz, spaghetti i inne dania mięsne.
Najwyżej wariatka zdechnie z głodu ))¯_(ツ)_/¯
#wegetarianizm #bekazwegetarian #heheszki #pdk
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Isnen: A wy na miażdżyce? Pewnie po prostu sobie coś ugotuje, chyba że jest 100% zależna od rodziców i jej nie dadzą nawet 5 zł na makaron i fasolę, bo w końcu pfu wege, albo będziesz jeść wyłącznie to, czego nie chcesz, albo nic. To takie dojrzałe, rodzicielskie zachowanie.
  • Odpowiedz
@MinnieMouse0: potem się takie księżniczki tworzą co nic nie lubi i ciągle wybrzydza. W moim domu to co było to się jadło, fakt że to były inne czasy ale przynajmniej człowiek teraz nie wybrzydza jak francuski piesek. Je się to co jest w domu a jak ma ochotę na coś innego to niech sama kupi za swoje pieniądze i ugotuje.
  • Odpowiedz
@AntycznyKsiaze: Najbardziej to mnie rozwala to podejście. Dzieci się same na świat nie proszą. Ale najlepiej "jak ci się gówniarzu nie podoba to sobie kup co innego... hehe za pieniądze których nie możesz mieć bo praca dzieci jest zabroniona.. hehe" - nosacze wychowania.
  • Odpowiedz
@MinnieMouse0: Szacunek do innych też się z domu wynosi. Czytanie ze zrozumieniem nie boli, napisałem gdy ja byłem młody to były inne czasy i wcale nie żałuje tego w jaki sposób zostałem wychowany. Jadło się to co było i nikt nie narzekał. Dodatkowo chodząc do podstawówki potrafiłem gotować sobie sam czego siostra opa nie potrafi. Podejrzewam że w domu jest ogólnodostępny makaron, ryż kasza czy coś innego plus jakieś warzywa.
  • Odpowiedz