Wpis z mikrobloga

Wczoraj kupiłem mx5 i jaram się jak mały chłopiec, niestety póki co w garażu się robi xD Dach w opłakanym stanie, załatam co mogę i oby wytrzymało jakiś czas, aż uzbieram i kupie nowy Bałem się, że auto będzie rude jak to w ich zwyczaju, ale o dziwo nie ma tragedii, wszystko ładnie dopieścić i można się delektować jazdą, a jazda tym autem to coś pięknego, ten powiew wiatru ahhh :D #motoryzacja #jdm #miata #mazda #mx5 #1.6 #nb
Pobierz KrzaczeK93 - Wczoraj kupiłem mx5 i jaram się jak mały chłopiec, niestety póki co w ga...
źródło: comment_IjkRWL0Go1F0s823fo6iKZVZrhY25EOn.jpg
  • 32
@Arek817: Polecam! i jak kupisz, to daj znać :D Mi smutno że moja piękna jeszcze stoi rozebrana, ale lepiej zadbać, to później będzie się odwzajemniać. A tak bardzo kusi jeździć, prowadzi się jak gokart hehe :D (Gwint mam)
@patchupdate: Miate mam ok 2 misiące, przez te 2 miesiące tak mnie rozkochała w sobie, że ja już się boje tego, że kiedyś będę potrzebował więcej niż jedno miejsce pasażera. I wierze Ci na słowo, że to boli ( ͡° ʖ̯ ͡°) Życzę Ci dobrej blachy w tej 6 :) Aaa i jak jest dziecko, to za kilka lat może być też miata ( ͡° ͜