Aktywne Wpisy
Kopytnik_1 +20
#przegryw #przegrywpo30tce #pieklomezczyzn #takaprawda #wojna
Bądź samotnym facetem. Urodziłeś się w biednej rodzinie. Od dzieciaka pomagałeś rodzicom, a jako nastolatek pracowałeś zarobkowo. Idź na studia, na które w dużej mierze sam łożyłeś, również z pracy, a także ze stypendium naukowego. Dużo nauki kosztem życia towarzyskiego. Skończ studia, których wybór okazał się być błędem. Marna praca, nieduże zarobki. Wciąż jesteś sam. Seks? No gdzieś tam jest, w telewizji czy coś, ale nie w
Bądź samotnym facetem. Urodziłeś się w biednej rodzinie. Od dzieciaka pomagałeś rodzicom, a jako nastolatek pracowałeś zarobkowo. Idź na studia, na które w dużej mierze sam łożyłeś, również z pracy, a także ze stypendium naukowego. Dużo nauki kosztem życia towarzyskiego. Skończ studia, których wybór okazał się być błędem. Marna praca, nieduże zarobki. Wciąż jesteś sam. Seks? No gdzieś tam jest, w telewizji czy coś, ale nie w
wieszjo +17
Don Kasjo? Widziałem kilka jego walk, czasami się pośmiałem z konferencji ale to wszystko, nigdy nie byłem jego jakimś wielkim fanem, po prostu jak walczył to rzuciłem okiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma
zobacz spód ( ͡° ͜ʖ ͡°)
piękne auto, ale ta drewniana kierownica pasuje tam jak pięść do oka XDd
Komentarz usunięty przez autora
@KrzaczeK93: wcale nie była upalana XD
A co do drewnianej kierownicy to kwestia gustu, osobiście mi się podoba, drewniana jest też gałka zmiany biegów.
@Atreyu: Ne zgadzam się :P Mam taką samą kierownicę, tylko w zestawie z brązową skórą i wygląda obłędnie ;)
@KrzaczeK93: ło panie, drewno, karbon i to w cabrio. Nawet w porsche tego nie mają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mogę wiedzieć ile zaplaciłes za to cudo?
Komentarz usunięty przez autora
@Bociek01: Ja ok 173 brat coś koło 180 i On mieści się tak praktycznie na styk.
Ale Ty baw się dobrze.
A i podobno fotele z wersji NA są niższe, co też